Experiența autentică
a limbii engleze

Experiența autentică
în limba engleză

13
Ani
activitate
despre noi
6640
cursanti
2010-2023
testimoniale
730
grupe
cursanti
cursuri
Cursuri-engleza-online

Cursuri engleza online

Modul de participare la cursurile online de engleza este facil si prietenos, pentru ca se realizeaza direct din site-ul nostru, unde am integrat si platforma online dedicata acestui scop.

VEZI MAI MULT
28

Cursuri engleza in sala

Credem ca este important ca mediul de invatare a limbii engleze sa fie cat mai aproape de cel autentic, cu metode de predare moderne, iar accentul sa fie pus pe comunicare.

VEZI MAI MULT
examene-engleza

Examene engleza

Avem experienta solida in pregatirea cursantilor de toate varstele pentru examenele Cambridge (YLE - Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE, CAE) si IELTS.

VEZI MAI MULT
site-flying

Engleza companii

Flying Colours dezvolta si sustine traininguri si workshop-uri de limba engleza generala si de engleza pentru afaceri construite si adaptate nevoilor specifice fiecarei companii.

VEZI MAI MULT

alatura-te comunitatii noastre

Inscrie-te acum la newsletter si vei primi comunicari din partea noastra care contin materiale educationale, carti populare, articole interesante, informatii despre organizarea cursurilor!

Cateva detalii despre centrul de cursuri engleza Flying Colours!

Realizam si desfasuram programe si cursuri de engleza personalizate, intelegand unicitatea si necesitatile fiecarui cursant. Tocmai de aceea, putem oferi cele mai potrivite notiuni atat copiilor, cat si adultilor, indiferent de nivelul la care se afla intr-un anumit moment (incepatori, avansati etc.).

Suntem Centru Oficial de Pregatire si Pretestare pentru examenele Cambridge si IELTS – recunoscut de Cambridge English si premiat Cambridge in cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards.

Formam grupe a cate 8-10 cursanti. Suficient de putini incat sa fie timp pentru toti, suficient de multi incat sa desfasuram cursuri engleza interactiva. Folosim metode inovative de predare cu accent pe comunicare, cresterea increderii in sine, performanta si maximizarea rezultatelor.

Cea mai buna recunoastere a calitatii muncii noastre o reprezinta promovarea 100% pentru toate examenele de limba engleza ale cursantilor din anii academii 2016-2023: Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS. Succesul cursantilor nostri este si al nostru, iar astfel ramanem dedicati expresiei exams passed with Flying Colours (examene promovate cu brio)!

OBTINE O EVALUARE GRATUITA DE NIVEL

VREAU
SA MA INSCRIU

Pentru evaluarea de nivel, va rugam sa completati urmatorul formular

  Untitled design

  RATA PROMOVARE

  Centru cu rata de promovare de 100% la examenele Cambridge (2016-2023). 

   

  2(2)

       CENTRU PREMIAT   

     Suntem centru premiat în cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards

  3(2)

  GARANTIE UNICA

  Returnam taxa de examen daca iti recomandam un examen de limba engleza si nu il promovezi

  4

  ONLINE / SALA   

  Desfasuram programe si cursuri de engleza personalizate, online si in sala de curs

  5

  DEKRA CERTIFICAT 

  Suntem certificați DEKRA TRUSTED FACILITY: spatii sigure pentru sanatatea cursantilor

  icons flying colours (1)

  FIDELIZARE

  Program unic de fidelizare pentru cursantii Flying Colours: reduceri progresive, bonusuri si beneficii

  Invata engleza cu noi!

  Excelenta in educatie este standardul scolii de engleza Flying Colours, iar misiunea pe care o indeplinim in fiecare zi este de a crea cel mai potrivit mediu in care poti invata engleza.

  Succesul in viata este pregatit din timp, iar limba engleza nu numai ca este necesara, dar este si un must pentru a putea reusi cu adevarat atat pe plan personal, cat si profesional. Prin inscrierea copilului la un curs engleza online sau in clasa, vei reusi sa adaugi o fundatie puternica de cunostinte care sa il ajute pe parcursul vietii adulte. Fiindca aceasta limba este vorbita in majoritatea teritoriilor de pe mapamond, un curs engleza va crea primul punct comun al copilului tau cu lumea intreaga.

  Fie ca este vorba de turism, stiinta, tehnologie sau divertisment, limba engleza ofera toti termenii de interes si de actualitate. Astfel, atat cursurile de engleza pentru copii, cat si cele pentru adulti pot aduce beneficii care nu pot fi rezumate intr-o singura descriere. De la intelegerea functionarii tehnologiei moderne pana la obtinerea posturilor importante din cadrul companiilor multinationale, totul este posibil atunci cand cunosti limba engleza la un nivel bun. Astfel, tot mai multi copii invata engleza in cadrul scolii Flying Colours in fiecare an!

  In prezent, majoritatea activitatilor personale si profesionale au loc in spatiul online, iar tehnologia mobila si accesul la Internet se dezvolta intr-un ritm extrem de rapid. Globalizarea duce si la uniformizarea limbajului, iar limba engleza pare a fi marele castigator.  

  Astfel, cursurile de limba engleza desfasurate in cadrul centrului de educatie Flying Colours nu vor cuprinde numai notiuni teoretice, ci si detalii practice care se pot aplica inca din momentul deprinderii lor.

  Structuram cursurile in functie de necesitatile cursantilor, astfel incat daca vrei sa inveti limba engleza pentru a te putea bucura de intreaga valoare a industriei cinematografice, muzicale, mass-media sau chiar a mediului online, noi iti vom oferi cunostintele necesare.

  Utilitatea cunoasterii limbii engleze nu este singurul scop pe care il avem atunci cand structuram cursurile de limba engleza online si cele desfasurate in clasa. Satisfactia cursantilor ne motiveaza enorm, asadar ne straduim permanent sa asiguram un proces de invatare distractiv, performant si modern. Daca vrei sa simti satisfactia fiecarui progres si sa te bucuri de cunostinte de actualitate, invata engleza impreuna cu noi!

  Capacitatea de dezvoltare personala si profesionala se definesc inca din copilarie, iar educatia sta la baza acestora. Prin intermediul unui curs engleza modern si corect structurat, copilul tau va avea sansa nu numai de a intelege lumea si de a gasi un job bine platit, dar si de a studia in strainatate.

  Foarte multe tari ofera programe de studii in limba engleza, asadar posibilitatile pe care un curs engleza le ofera micutilor / viitorilor adulti sunt inestimabile. 

   

  CAMBRIDGE AWARD CEREMONY 2022

  EVENIMENT FLYING COLOURS

  1(1)
  9
  13(1)
  12(1)
  postari-cambridge-2022-flying-colours-_optimized
  11(1)
  7
  6
  5
  10(1)
  2(2)
  8

  cele mai recente articole

  Bine ai venit pe Blogul Flying Colours. Aici iti aducem informatii relevante depre educatie si cultura limbii engleze