fbpx
portrete echipa flying

Adelina Stanciu

Despre mine

Sunt pasionata de limba engleza inca din scoala generala. Nu stiam pe atunci ce urmeaza sa devin cand aveam sa cresc, dar acum imi place sa ma consider profesoara de limba engleza. Vin cu drag la ore si asta incerc sa le insuflu si cursantilor, pregatind lectii cat mai interactive. Cine stie cati dintre ei vor ajunge sa predea limba engleza daca o invata cu placere de mici!?

In timpul liber imi place sa incerc retete asiatice, sa ma bucur de o plimbare in parc alaturi de companionul meu patruped, Pepito, si sa petrec timp cu prietenii.

 

Pregatire profesionala

Am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, departamentul Traducere si Interpretare engleza-germana si sunt posesoare a certificatului de traducator, domeniul stiinte juridice, eliberat de Ministerul Culturii. De curand, detin si calificarea de formare initiala a profesorilor pentru predarea limbii engleze ca a doua limba sau limba straina (CELTA), urmand cursurile centrului Berlin School of English.

Am lucrat timp de peste 2 ani in calitate de asistent profesor in cadrul British Council Bucuresti. Am experienta si ca invigilator, luand parte la organizarea si supravegherea examenelor Cambridge. Astfel, am fost martora emotiilor candidatilor si am realizat cat de important este ca studentii sa aiba un mentor si un sustinator, nu doar un profesor.

Am ales sa ma alatur echipei Flying Colours datorita devotamentului si profesionalismului membrilor sai. Este o bucurie sa fac parte dintr-un colectiv atat de prietenos, dar care totodata instruieste cursantii atat de bine.