fbpx
11

Bianca Craciun

Despre mine:

Numele meu este Bianca, iar pasiunea pentru limba engleza este, cu siguranta, un criteriu care ma defineste. Inca de copil mi-a placut sa descopar si sa invat lucruri noi in engleza, astfel am dus pasiunea la nivel de profesie. Cea mai importanta realizare pentru mine este progresul celor carora le sunt mentor. Imbin prietenia, empatia, comunicarea si rabdarea cu metodele interactive de predare, ceea ce ii determina pe cursanti sa invete de placere si sa isi invinga teama de a vorbi intr-o limba straina si de a-si exprima opinia in fata unui public numeros.

Pregatire profesionala:

Sunt profesor de engleza certificat CELTA, la baza fiind absolventa a Facultatii de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti, specializarea Relatii Internationale si Studii Europene in limba engleza. In prezent, urmez si un program de master in cadrul aceleiasi facultati, cu specializarea in Politicile Egalitatii de Sanse in context romanesc si international.

Mi-am pornit cariera ca asistent de profesor in cadrul British Council, unde am avut ocazia sa particip la diverse evenimente educationale, precum si la supravegherea unor examene internationale de renume (Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE; IELTS). Am fost lider de activitate in cadrul multor programe de vara, unde mi-am exersat competentele si abilitatile, interactionand cu diverse grupe de varsta si nivel.

Am decis sa ma alatur echipei Flying Colours din dorinta de a-mi impartasi cunostintele intr-un mediu profesionist, dedicat excelentei in educatie, de a-i indruma pe cei carora le sunt mentor sa fie increzatori si sa descopere lucruri noi.