fbpx
Untitled design

Denise Fratila

Despre mine:

Ma numesc Denise si locul meu este in clasa, impartasind energia si cunostintele mele copiilor, contribuind la dezvoltarea totala a acestora, nu doar la nivel informativ. Cred cu tarie ca a oferi din cunoasterea ta si a fi inteligent nu este suficient in aceasta lume, trebuie sa facem mai mult de atat, trebuie sa lasam bine in urma noastra, sa schimbam ceva acolo unde avem posibilitatea, sa aratam ca inteligenta trebuie impletita cu un suflet bun, pentru a functiona armonic.

Pregatire profesionala:

Sunt pasionata de limba engleza, acesta fiind si motivul pentru care am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine si mi-am defintivat Masteratul in Studii Culturale Britanice. Totul a inceput in 2015 cand am decis sa plec in Olanda pentru a studia Facultatea de Hotel Management. Dupa noua luni m-am intors in tara, impacata cu experienta traita acolo, in urma careia am constientizat ca nu ma regasesc in acel domeniu de activitate. Intoarsa in România, am urmat cursurile Facultatii de Litere si am lucrat pana in 2021 in cadrul British Council. Stiam sigur ca acesta este drumul meu – in educatie, am simtit ca trebuie sa-mi canalizez energia in educatie, in invatamant.

Am decis sa ma alatur echipei Flying Colours din dorinta de a lucra intr-un mediu profesionist, prietenos si in acelasi timp deschis catre noutate, catre viitor.