fbpx
9

Diana Tobos

Despre mine:

Numele meu este Diana si in viziunea mea este important sa apreciem, sa cultivam creativitatea copiilor, sa ii facem sa se simta valorizati si sa le pastram curiozitatea si dorinta de a afla lucruri noi. Felul in care fiecare mentor alege sa raspunda acestor aspecte este foarte variat si nu exista o reteta ideala sau fixa. Reteta mea de succes este formata din profesionalism, respect, rabdare, prietenie. Experienta mea consta atat in lucrul cu copii de diverse varste, cat si cu adulti.

Pregatire profesionala:

Sunt profesor certificat CELTA si am urmat cursul in cadrul Oxford House College London in Marea Britanie.

Sunt absolventă a Facultatii de Istorie, Universitatea din Bucuresti, programul de licenta dar si de masterat. In cadrul programului de masterat am obtinut o bursa Erasmus+ si mi-am finantat semestrul final de masterat la Charles University in Praga, Republica Ceha. De asemenea, timpul petrecut in Praga a fost benefic pentru perfectionarea calitatilor ca profesor de engleza. Mi-am continuat experienta, lucrand alaturi de Akcent International House Prague, participand, de asemenea, la diverse traininguri de formare.

Primii mei pasi in educatie au fost ca Teaching Assistant si Activity Leader la British Council Romania si ca Activity Leader pentru Regent Language Training in cadrul Summer School-ului 2018 organizat in Oxford, Marea Britanie.

M-am alăturat echipei Flying Colours deoarece consider ca reprezinta mediul ideal in care imi pot desfasura activitatea, primind atat incredere cat si suport, atunci cand este nevoie.

Totul pentru a atinge excelenta in educatie.