fbpx
6

Iacinta Varga

Despre mine:

Eu sunt Iacinta si ceea ce ma reprezinta sunt pasiunea mea pentru literatura, muzica rock si, desigur, limba engleza. Sunt cercetas de 18 ani si ador sa-mi petrec timpul in natura. Sunt un mare geek, fan infocat al serialelor Star Trek si Doctor Who, despre care as putea vorbi ore in sir. Cand eram mica si adultii ne intrebau ce ne dorim sa fim cand vom fi mari, iar toti colegii mei ziceau doctori sau avocati, eu ziceam mereu profesor pentru ca imi placea ideea sa fiu de ajutor celorlalti. De aceea motto-ul meu este “Lasati aceasta lume un pic mai buna decat ati gasit-o!”

Pregatire profesionala:

Sunt profesoara de engleza de 2 ani, am absolvit facultatea de Limbi si Literature Straine (engleza-franceza) si masterul Studii Americane. Am studiat atat in Romania, cat si in strainatate, in Bordeaux si Budapesta, unde am si obtinut certificarea internationala in predarea limbii engleza CELTA.

Pregatesc cu entuziasm si profesionalism copiii si adolescentii pentru toate nivelurile examenului Cambridge si IELTS.

Sunt alaturi de echipa Flying Colours pentru ca ador energia pozitiva prezenta aici si stiu ca asta face diferenta atunci cand vine vorba de mediul de invatare.