fbpx
portrete echipa flying

Ioana Zabava

Despre mine:

Numele meu este Ioana Zabava si sunt profesor de engleza si germana. Mi-am dorit sa fiu profesor de engleza inca de cand eram mica deoarece obisnuiam sa ii predau bunicii mele folosind usa pe post de tabla. Pe parcursul timpului am invatat sa lucrez cu copii de toate varstele, dar si cu adulti si sunt de parere ca fiecare dintre noi este unic, iar limba engleza ofera o posibilitate excelenta de a exprima aceasta unicitate. Sunt pasionata de istorie, dezvoltare personala, film, teatru, fotbal si dans si particip la diverse cursuri si activitati din cadrul acestor domenii.

 

Pregatire profesionala:

Am absolvit Facultatea de Litere (engleza-germana) si Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii din Craiova in 2014 si am urmat cursurile de Master ale Facultatii de Istorie din cadrul aceleiasi universitati. Am avut norocul de a fi indrumata catre predarea limbilor engleza si germana inca din primul an de facultate cand am inceput sa lucrez la o gradinita. Apoi am continuat sa predau atat copiilor, cat si adultilor din corporatii. Am participat, de-a lungul timpului, la numeroase cursuri de pregatire profesionala, atat in tara, cat si in strainatate (Viena, Leicester).

Am ales Flying Colours pentru ca impartim aceleasi valori si pentru ca imi doresc sa evoluez permanent, iar cel mai bun loc in acest sens  este “a cool English school”.