fbpx
8

Natalia Chian

Despre mine:

Numele meu este Natalia si consider ca a fi profesor e mai mult decat o profesie – e o parte din ceea ce ma reprezinta. Imi place sa lucrez si (mai important) sa invat alaturi de copii, deoarece astfel simt ca cresc si descopar bucuria de a cunoaste lucruri noi alaturi de cursantii mei. Consider ca sunt nespus de norocoasa ca am oportunitatea sa-i ghidez si sa-i acompaniez pe copii in explorarea lumii cu ajutorul limbii engleze.

Pregatire profesionala:

Am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine de la Universitatea din Bucuresti, cu specializarea engleza-germana. De asemenea, am absolvit modulul psiho-pedagogic organizat de Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.

In prezent sunt studenta la Masteratul de Studii Americane in cadrul Facultatii de Limbi Straine. In octombrie 2017 am devenit asistent profesor la British Council, participand la lectiile si evenimentele organizate in cadrul lui. De asemenea, am participat la diverse cursuri si workshop-uri pentru profesori de limbi straine.

Am ales sa ma alatur echipei Flying Colours pentru ca aici este locul unde copiii si profesorii parcurg impreuna drumul spre succes prin perseverenta si prietenie.