portrete echipa flying

Melania-Silvia Vlad

Despre mine:

Sunt Melania si, de cand ma stiu, am avut “lipici” si la copii mari, si la copii mici. Provin dintr-o familie de profesori si am vazut inca de mica cum un dascal poate modela, inspira si schimba destine. Am inceput sa lucrez cu adolescenti si copii in 1999, cand am venit la facultate in Bucuresti. Iubesc copiii, animalele, natura. Pretuiesc punctualitatea, seriozitatea, respectul si perseverenta. Admir curiozitatea si dorinta de perfectionare. Cred cu tarie in educatie pentru ca, “educatia este pasaportul catre viitor, pentru ca ziua de maine apartine celor care se pregatesc azi.” (Malcom X.)

Pregatire Profesionala:

Am absolvit Facultatea de Limbi Straine, masterul de Traduceri Specializate şi Studii Terminologice, sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei. Detin, de asemenea, certificatul pentru pregatirea personalului didactic si certificarea internationala CELTA. Dincolo de diplome si certificate, cred ca ceea ce ma recomanda cel mai mult sunt rezultatele pe care le-am avut de-a lungul anilor cu cei pe care i-am pregatit la engleza. De fapt, succesul meu este succesul lor.

M-am alaturat acestei echipe deoarece Flying Colours inseamna excelenta in educatie, profesionalism, succes si prietenie!