fbpx

Cursuri engleza Ploiesti, inclusiv pregatire Cambridge, IELTS

Learn with us!

12
ANI ACTIVITATE
4860
CURSANTI FLYING COLOURS
200000
ORE CURSURI PREDATE
30
PARTENERIATE COMPANII
Cursuri limba engleza Ploiesti adulti, copii, adolescenti

Flying Colours are o experienta de peste 15 ani in predarea de cursuri engleza. Venim cu know-how-ul necesar, atat la propriu, cat si la figurat, si te asteptam sa te inscrii indiferent care este scopul tau. Vrei un job mai bine platit? Te gandesti sa pleci in strainatate? Doresti sa-ti cresti stima de sine? Sau pur si simplu sa transformi un hobby intr-o eventuala viitoare profesie? Nu esti singurul si nu te ajutam doar pe tine, ci si pe fiul sau fiica ta, chiar daca sunt copii sau adolescenti!

Cursurile de limba engleza din Ploiesti marca Flying Colours sunt interactive, desfasurandu-se in grupe de 8-10 persoane, un numar ideal pentru ca profesorii nostri sa acorde atentia cuvenita fiecaruia. Impartirea se face in functie de nivelul de pregatire (incepatori, avansati etc), iar metodele de predare pun accent pe comunicare, practica, performante cuantificabile si progres vizibil. Ne mandrim cu o rata de promovare de 100% a absolventilor nostri din promotiile 2017-2021, la examenele Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS.

Cursurile de engleza din Ploiesti reprezinta sansa ta pentru un viitor mai bun, indiferent din ce perspectiva privesti lucrurile. Avand in vedere popularitatea sa si gradul de raspandire, invatarea limbii engleze nu mai este doar un hobby, ci un must! Prin urmare, inscrie-te, afla-ti nivelul de pregatire si incepe sa inveti tainele lui than si then in ritmul tau! Good luck!