fbpx

Club de conversatie in limba engleza

Pentru Adolescentii cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani. Cu Moderator nativ de limba engleza.

13
ani experienta flying colours
100
100% RATA PROMOVARE EXAMENE
6640
CURSANTI FLYING COLOURS
22
ani experienta educatie
Clubul de conversatie in limba engleza se adreseaza tuturor adolescentilor cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani. Acesta este un avantaj major, oferind cadrul ideal de a sustine cursuri personalizate.
Mai mult decat atat, adolescentii vor avea ocazia de a participa activ la activitati si de a se afla in centrul atentiei, reusind astfel sa-si exerseze engleza cu dezinvoltura.

Despre Clubul de Conversatie Flying Colours adresat adolescentilor (15-18 ani)

Centrul de limba engleza Flying Colours incurajeaza comunicarea naturala, adaptata timpurilor moderne, si socializarea. Astfel, a luat nastere Clubul de conversatie in limba engleza pentru adolescenti (15-18 ani), unde acestia vor putea sa-si exerseze si sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare.

In timpul intalnirilor de la clubul in limba engleza, adolescentii vor avea posibilitatea sa converseze doar in engleza. Pe langa abilitatile de comunicare pe care le vor dobandi, tinerii vor mai avea posibilitatea sa afle lucruri noi si sa-si faca prieteni noi. Astfel, vor avea ocazia de a invata engleza intr-un mod relaxant si distractiv; iar fara a simti vreo presiune sau vreun efort, isi vor dezvolta si abilitatea de a vorbi in limba engleza, de a argumenta spontan si, totodata, vor deveni mai increzatori in fortele lor.

Cum se desfasoara activitatea la clubul de conversatie in limba engleza?

 • Activitatea clubului se va desfasura in totalitate in mediul online. Platforma Zoom este integrata in site-ul Flying Colours, asadar participarea va fi facila si prietenoasa. Aplicatia poate fi descarcata pe orice laptop, PC, tableta sau smartphone, motiv pentru care adolescentii vor putea participa la intalnirile clubului de conversatie engleza de oriunde. Singura conditie pentru a se putea bucura pe deplin de experienta din cadrul grupului este sa aiba o conexiune stabila la Internet.
 • Activitatea clubului in limba engleza va fi condusa de un moderator nativ de engleza. Intalnirile vor avea loc online, de doua ori pe luna, in ziua de joi, incepand cu ora 19:00.
 • Activitatea va fi impartita in 10 sesiuni, cu durata de 2 ore fiecare, si vor cumula un total de 20 de ore. Durata totala a activitatii va fi de 5 luni, iar valoarea investitiei de 980 Ron.

Care sunt beneficiile acestui club de conversatie in limba engleza?

Activitatea din clubul de conversatie in limba engleza incurajeaza imbogatirea vocabularului, dezvoltarea creativitatii, imaginatiei in exprimarea in limba engleza prin dezbateri si prezentari in fata prietenilor din grup.

Adolescentii vor dezbate subiecte contemporane, vor face role-playing si exercitii de impovizatie care le vor dezvolta increderea in sine si rafinarea gandirii critice si divergente, abilitati necesare pentru lumea inovatoare a viitorului.

Adolescentii isi vor imbunatati abilitatea de a-si organiza ideile direct in limba engleza intr-un stil clar, concis si convingator.

De ce sa alegi sa inveti engleza cu Flying Colours?

 •  Alege Flying Colours, o scoala moderna care ofera posibilitatea de a urma cursuri engleza atat in sala, cat si online.
 • Corpul didactic Flying Colours cuprinde exclusiv profesori certificati Cambridge CELTA și absolventi ai Facultatii de Limbi Straine.
 • Scoala Flying Colours este Centru de Pretestare recunoscut de Cambridge English Language Assessment.
 • Examenele Cambridge FCE si CAE echivaleaza proba de limba engleza de la Bacalaureat.
 • Rata de promovabilitate este de 100% la examenele Cambridge.
 • Dezvoltam si sustinem cursuri moderne de engleza pentru copii, adolescenti si adulti de mai mult de 13 ani in formatul Flying Colours.
 • Avem peste 22 de ani de experienta in educatie.
 • Peste 6640 de cursanti ne recomanda prin increderea acordata.
 • Suntem Centru de Engleza premiat Cambridge in cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards.