cursuri de vara

Odata cu finalizarea anului scolar si cu incheierea mediilor la toate materiile, festivitatea de premiere este singurul eveniment ce desparte copiii de vacanta mult asteptata. Vacanta de vara este o pauza binevenita de la caiete, manuale, ore de curs si teste. Cu toate acestea, multi elevi aleg sa se inscrie in cadrul unor rograme educationale desfasurate pe parcursul verii. .

Our Animal
World
(copii 8-11 ani)

Legends of the Ancient
& Medieval World
(copii 8-11 ani)

BOOK versus MOVIE. Which is better?
(copii 11-14 ani)

9 Super Powers
of your Brain
(copii 11-14 ani)

Creative Writing.
Easier than Ever!
(copii 11-14 ani)

TED Talks & Real Life
English
(adolescenti)

TED Talks & Real Life
English
(adulti)

“Centrul Flying Colours a dezvoltat o serie de cursuri de vara engleza atat pentru copii de diferite varste, cat si pentru adolescenti si adulti.”

Echipa Flying Colours

De ce sa inscrii copilul la cursuri engleza de vara?

  • Atunci cand rezultatele scolare nu sunt excelente, multi parinti aleg sa-si inscrie copiii la cursuri de vara care sa completeze cunostintele din anul scolar proaspat incheiat.
  • Cursantii vor fi pregatiti mai bine pentru noul an scolar, avand posibilitatea de a se bucura de rezultate mai bune din punct de vedere academic.
  • Unii elevi (in special cei care se pregatesc pentru concursuri si olimpiade) aleg sa desfasoare cursuri si pe durata verii pentru a sedimenta informatiile de pe parcursul anului si pentru a nu pierde exercitiul. In plus, acestia raman intotdeauna cu un pas inaintea lectiilor de la scoala.
  • Atunci cand cursurile de vara sunt dezvoltate folosind o platforma moderna si suport de curs dezvoltat de adevarati profesionisti, acestea pot reprezenta, pentru multi copii, ocazia perfecta de a explora subiectul preferat intr-un cadru organizat, acordandu-i atentie maxima.

De ce sa alegi cursurile de vara engleza Flying Colours?

  • Programele noastre de curs desfasurate pe durata verii sunt scurte si interesante. Astfel, in functie de grupa de varsta si tematica cursului, copilul tau va desfasura intre 13 si 20 de ore de engleza in circa 2-3 saptamani.
  • Intrucat acestea sunt singurele cursuri pe care le desfasoara in aceasta perioada, cursantii vor reusi sa se concentreze mai bine asupra informatiei, asimiland-o mult mai bine si total lipsit de stres, presiune sau monotonie.
  • Rutina este foarte importanta in invatatura, astfel incat multi elevi au nevoie de aceste cursuri engleza de vara pentru a nu pierde contactul cu obiceiurile scolare. Cu toate ca sesiunile de engleza dezvoltate de centrul Flying Colours se bazeaza pe metode diferite fata de cele din invatamantul public, elevii isi vor mentine “apetitul” pentru invatatura.
  • Tematica cursurilor de vara de engleza pe care le punem la dispozitie este deosebit de variata. De la povesti si lumea animalelor pana la filme, carti si Antichitate, aceste subiecte vor capta atentia copiilor si vor asigura un cadru distractiv si interactiv de invatare a limbii engleze. Astfel, cursurile nu vor fi resimtite ca “datorie scolara”, ci ca o distractie cu grupul de prieteni.

Cursuri de vara engleza pentru adolescenti si adulti

Cursurile de engleza de vara pe care le dezvoltam nu se adreseaza numai copiilor, ci si elevilor de liceu sau adultilor. Fiindca povestile si filmele nu constituie o prioritate pentru adolescentii activi sau pentru adultii care vor sa isi imbogateasca bagajul de cunostinte, dezbaterile si discursurile vor ocupa scena principala in cadrul cursurilor de vara. 

Astfel, daca vrei sa inveti sa folosesti limba engleza in orice situatie, cursurile de vara de engleza in cadrul scolii noastre sunt oportunitatea perfecta!