fbpx

partenerii FLYING COLOURS

Suntem dedicati excelentei in educatie

“Suntem dedicati excelentei in educatie, insa acest lucru nu ar fi posibil fara colaborarea cu partenerii nostri, carora le multumim si cu acest prilej.”

Echipa Flying Colours

Fischer International este centrul de carte de limba engleza infiintat in anul 2006. In totalitate dedicati celor implicati in predarea si invatarea limbii engleze, cu dorinta de a pune la dispozitie cea mai mare varietate de materiale didactice.

Agentia Mozaic Media a organizat in ultimii trei ani evenimente de amploare si conferinte cu o larga participare pe teme legate de parenting, educatie financiara pentru copii, dezvoltare personala si relatii (EDUCare – Educatie pentru succes, EDUCare – How to raise amazing kids, Epic Talk, Educatie pentru sanatate etc.)

Radio Guerrilla, postul de radio aparut acum 14 ani si apreciat ca fiind unul din cele mai valoroase branduri romanesti si, probabil, cea mai libera institutie mass media din Romania. Flying Colours este Avanpost Radio Guerrilla. Scopul acestui proiect este recunoasterea celor mai buni furnizori de bunuri si servicii, cei care-si fac treaba temeinic, cu pasiune si responsabilitate.

Qdays Educational Holidays ofera cele mai reusite tabere in strainatate pentru elevi si studenti. Calatoriile combina o scoală de vara cu o destinatie spectaculoasa, oferind cunostinte proaspete de limbi straine si o experienta minunata de vacanta! Agentia de turism Qdays a fost infiintata in 2009, fiind reprezentatul oficial in Romania al unora dintre cei mai mari operatori de scoli de limbi straine sau tabere cu caracter educational din lume.

Success Academy este programul complet si coerent de dezvoltare ce ii pregateste pe adolescenti si tineri pentru viata reala, prin antrenarea abilitatilor de lider. Success Academy face ce scoala nu face, avand know how bazat pe 30.000 de Best practices stranse in peste 19 ani de experienta in training.

GOKID este primul portal care pune la dispozitie calendarul actualizat de evenimente si activitati pentru copii si parinti. Zilnic iti ofera recomandari utile: ateliere si cursuri pentru copii, spectacole, activitati in casa si afara.

European Examinations Centre (EECentre) este o institutie autorizata de prestigioase organisme internationale de invatamant sa furnizeze in Romania, examene de atestare a cunostintelor dobandite in studierea limbilor de circulatie internationala: ENGLEZA si GERMANA.

FORBES ROMANIA

Forbes Kids, revistă individuală, de sine stătătoare, sub binecunoscutul brand Forbes, aduce în discuție subiecte actuale pentru părinții din universul revistei Forbes, oameni care au  o preocupare constantă legată de educație, dezvoltare și viitorul copiilor.

Parteneriatul cu Biblioteca Publica a Bucurestenilor aduce in prim plan importanta cunoasterii limbii engleze si rolul pe care educatia il are in viata noastra. Suntem mandri ca putem impartasi cu voi toti – bucuresteni preocupati de educatie – valorile in care credem si pe care vrem sa le ducem mai departe. 

LIBRARIA CARTURESTI

Parteneriatul cu Libraria Carturesti este axat pe organizarea Atelierelor in limba engleza sustinute de profesorii de la Flying Colours si reprezinta o oportunitate excelenta pentru copiii de toate varstele pentru a invata si interactiona intr-un mediu inspirational si cultural.