fbpx

MISIUNE SI VALORI

Engleza ca un Life Skill

“Misiunea noastra este sa oferim cel mai potrivit mediu pentru invatarea limbii engleze.”

Echipa Flying Colours

MISIUNE

La Flying Colours credem ca un profesor memorabil nu preda engleza, ci isi ajuta cursantii sa invete limba engleza. Misiunea noastra este sa oferim cel mai potrivit mediu pentru invatarea limbii engleze si suntem dedicati sustinerii cursantilor nostri (copii sau adulti, incepatori sau cu nivel avansat) in demersul catre engleza ca un life skill.

VIZIUNE

Antrenam generatii in spiritul abilitatilor secolului XXI: comunicare, gandire critica, colaborare si creativitate (potrivit prof. Joe Ruhl). Credem in rolul mentorilor si profesorilor de calitate, care inspira si motiveaza cursantii pentru formarea lor completa.

VALORI

Integritate

Integritatea este valoarea noastra principala la nivel individual. Ca fondator si parteneri ai Flying Colours aducem in mod firesc aceasta valoare la nivelul companiei. Suntem onesti si integri in tot ceea ce facem si in relatiile pe care le construim cu ceilalti.

Dedicare si responsabilitate

Avem in prim plan dezvoltarea si binele cursantilor nostri. Suntem dedicati procesului educational si acordam atentie maxima fiecarui detaliu. Suntem responsabili si ne tinem intotdeauna promisiunile facute.

Excelenta in educatie

Prin modul de lucru, prin comunicare, abordare si tot ceea ce ne reprezinta tinem sa fim reper profesional de cea mai buna calitate, standard de excelenta in mediul educational din Romania.

Pasiune

Pasiunea pentru limba engleza este prezenta in viata noastra si acest lucru se simte. Iubim limba engleza și astfel putem sa ne ajutam cursantii sa se formeze in stilul Flying Colours, cu accent pe comunicare fluenta in engleza, creativitate si dorinta continua de invatare.

Respect 

Fiecare cursant, parinte, profesor, angajat sau colaborator este respectat si important pentru noi. Ne pasa de oameni si de modul in care impreuna formam comunitati de incredere. Ne propunem in permanenta sa fim de folos si sa cream valoare in jurul nostru.

Comunicare

Comunicarea cu toti cursantii si comunitatea Flying Colours este transparenta, continua si prompta.  Suntem recunoscatori pentru tot ce invatam la randul nostru de la cursantii nostri si cei care ne sunt aproape.