fbpx

Intrebari frecvente

Aici iti raspundem la intrebarile pe care le ai

Despre cursuri

Poti completa formularul de inscriere direct in site-ul Flying Colours sau poti suna de Luni pana Vineri, intre orele 09.00--20.30 la telefoanele 0726 FLY ING / 0726 359 464 si iti vom oferi toate informatiile necesare. Primul pas este să stabilim impreuna o evaluare de nivel, pentru a sti care este nivelul de engleza de la care pornim, ocazie cu care ne cunoastem mai bine si sa iti oferim toate detaliile legate de curs.
Da, de 11 ani facem asta. Ne mandrim cu faptul ca suntem Centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Bucuresti cu promovabilitate 100% la examenele Cambridge.Ca o recunoastere a faptului ca suntem dedicati excelentei, anul acesta am devenit Centru de Engleza premiat de Cambridge English Assessment.
Durata unui curs variaza in functie de nivelul grupei. Pentru prescolari durata unei sedinte de curs este de 60 minute. Pentru copii clasele 1-4 / 5-8 durata unei sedinte de curs este de 90 minute. Pentru adolescenti durata unui sedinte de curs este de 120 minute. Pentru adulti durata unui sedinte de curs este de 120 minute.
Cursul se desfasoara in perioada 28 septembrie 2020 – 02 iulie 2021, cu respectarea sarbatorilor legale si a vacantelor scolare. Cursurile pentru companii sunt personalizate, ca durata, obiective, grupe de lucru.
Pretul unui curs de limba engleza variaza in functie de nivelul de limba engleza si de reducerile ce pot fi aplicate. Pentru anul 2020-2021 preturile se regasesc pe site. Toate taxele noastre de curs se achita astfel: 350 Ron (taxa rezervare loc) plus 3 transe. Pentru companii: pretul este personalizat in functie de obiectivele companiei.
Da, politica de reduceri este descrisa mai jos: • 10% reducere la prima transa pentru inscrierile facute pana pe 20 august 2020 (pentru cursurile ce incep in septembrie 2020) • 30% reducere pentru al doilea membru al aceleiasi familii. Reducerea se aplica la taxa de curs mai mica • 10% reducere pentru cadrele didactice • 7% reducere pentru plata integrala a cursului, pe tot anul academic • 10% reducere pentru toti cursantii nostri, reinscrisi in urmatorul an academicSe aplica o singura reducere, cea cu valoarea mai mare.Reducerile nu se aplica pentru cursurile de vara.Pe parcursul anului, exista diferite campanii de reduceri / promotii, care de obicei sunt anuntate pe Facebook / Instagram si in newsletterele Flying Colours.
Cash în Ron, transfer bancar, POS sau plata online cu cardul.
Aduci la cunostinta noastra faptul ca vrei sa te retragi, si la acel moment vom anula contractul si vom returna taxa de curs (daca aceasta a fost deja achitata). Taxa de rezervare loc nu se returneaza.
Da, realizam cursuri de vara de limba engleza. Gasiti toate detaliile despre cursurile de vara 2021 pe site-ul nostru.
Formam grupe de maxim 8 cursanti pentru cursurile in sala.Formam grupe de maxim 10 cursanti pentru cursurile online.
Profesorii nostri sunt romani, au studii de specialitate si majoritatea profesorilor nostri de engleza au o experienta de peste 10, 15 sau chiar 20 ani in educatie. Avem si invitati profesori nativi, in cadrul unor evenimente si cursuri.
Da, se numeste evaluare de nivel si este etapa in care cunostintele tale de limba engleza sunt evaluate. Evaluarea are 2 componente: scris si vorbit. Asta ne ajuta sa asiguram cursantilor nostri cea mai buna experienta de invatare a limbii engleze si sa faca parte din cea mai potrivita grupa, dupa criteriile: nivel de engleza, varsta, obiective, inclusiv personalitatea colegilor si a profesorilor.

Alte detalii

Sediul nostru este in centrul Capitalei, foarte aproape de statia de metrou Universitate. Adresa exacta este str. Caimatei Nr. 1, Sector 2, Bucuresti.Se poate ajunge cu: Autobuze: 311, 336, 601 Troleibuze: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91 Tramvaie: 5, 16, 21
Da, avem sali de asteptare unde puteti sa ii asteptati pe copii, cat ei sunt la curs. Pentru noi conteaza atat binele copiilor cat si confortul parintilor si bunicilor insotitori. Asa ca va invitam sa ne vizitati si sa va bucurati de atmosfera primitoare din salile de asteptare!
Exista locuri de parcare pe domeniul public, in fata cladirii de pe strada Caimatei. Nu exista o parcare amenajata special in acest sens, insa la 2 minute de sediul nostru este parcarea subterana din Piata Universitatii (mai exact iesirea din lateralul Teatrului National, Sala Atelier).
Situatii neprevazute pot sa apara oricand si intelegem acest lucru. In acelasi timp, pentru buna organizare este important pentru noi sa fim anuntati cand un cursant nu poate participa la curs din motive personale. Cursurile astfel neefectuate pot fi recuperate la grupe paralele ca nivel si varsta, in masura in care acest lucrur este posibil.
La finalul fiecarui semestru academic exista Intalniri individuale cu profesorul sau Rapoarte scrise de evaluare a progresului. Astfel, in permanenta ai o imagine clara asupra progresului la cursurile noastre de engleza.
Da, la finalul cursului se primeste diploma de absolvire a modulului respectiv.Te asteptam pentru cea ma buna experienta de invatare a limbii engleze, Echipa Flying Colours
Suntem singurul centru de engleza din Romania certificat conform Standardului DEKRA Trusted Facility, ceea ce inseamna ca sediul si toate salile noastre de curs sunt spatii sigure si indeplinesc cele mai inalte standarde de igienă si siguranta pentru cursantii, trainerii si echipa Flying Colours.Ne găsiți ca locație de încredere certificată conform standardului Trusted Facility accesând portalul DEKRA:https://trustedfacility.dekracert.ro/
Clasa a 5-a intensiv engleza (YLE Movers si Flyers) | Clasa a 9-a bilingv engleza (KET, PET) | Bacalaureat (KET, PET, FCE, CAE).De anul acesta (2021) un punctaj minim de 140 puncte la examenele Cambridge KET / PET asigura echivalarea probei de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat.
Facem parte din comunitatea Avanposturilor Radio Guerrilla -comunitatea furnizorilor de servicii de top din Romania, a celor care impartasesc pasiunea pentru lucrul bine facut.Radio Guerrilla a lansat Cardul Bancar Radio Guerrilla, poate cel mai surprinzator si bine gandit card de debit Mastercard Gold din Romania, emis de Libra Internet Bank.Cu acest card se pot achizitiona servicii de calitate inalta la preturi avantajoase (vezi in aplicatia Avanpost Radio Guerrilla sau pe site-ul guerrillaradio.ro/avanpost).Așadar: 😀 Ai 10% reducere instant la plata cu Cardul Radio Guerrilla, adica primesti imediat inapoi pe card 10% din valoarea cursului Flying Colours achiziționat👉 Ai garantia achizitionării unui curs de limba engleza de calitate inalta. Avanposturile Radio Guerrilla sunt evaluate periodic pentru a fi siguri ca se ofera cele mai bune servicii (noi, Flying Colours, ne facem activitatea temeinic, cu pasiune si responsabilitate)

Nu ai gasit raspunsul care te intereseaza?

    Lasa-ne un mesaj!


    Daca ai adresa de email pe Yahoo! iti sugeram sa cauti mesajele noastre si in spam. Daca folosesti si o alta adresa de email, diferita de Yahoo, te rugam sa o folosesti pe aceea.Nu-ti face griji, nu vom trimite spam.