Cursuri pentru examenele de engleza

Domeniul nostru de expertiza se concentreaza pe cursuri engleza pentru copii, adolescenti si adulti.

Cursuri Examene Cambridge

Cursuri Examen IELTS

Promovabilitate 100% la examenele Cambridge si IELTS

Vrei sa echivalezi proba de limba engleza pentru clasa a 5-a Intensiv Engleza, clasa a 9-a Bilingv Engleza sau sa echivalezi examenul de engleza la Bacalaureat?

Vrei sa studiezi sau sa muncesti in strainatate si ai nevoie de atestate si de o nota buna la testele Cambridge sau IELTS? Flying Colours Bucuresti este Centru Oficial de Pregatire si Pretestare pentru examenele Cambridge si IELTS.

Ne mandrim cu cele mai bune rezultate: in anii academici 2016-2023 am avut promovabilitate de 100% la examenele Cambridge si IELTS.

Experienta solida in pregatirea cursantilor de toate varstele

Avem experienta solida in pregatirea cursantilor de toate varstele pentru examenele Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE) si IELTS.

Grupele de maximum 8-10 cursanti sunt formate in functie de nivelul de cunostinte si de varsta, metodele de predare sunt moderne, iar evaluarile si feedback-ul sunt constante. 

Pentru ca succesul cursantilor nostri este si al nostru, suntem mandri ca impreuna ramanem dedicati expresiei “Exams passed with Flying Colours” = Examene promovate cu brio!

Untitled design

RATA PROMOVARE

Centru cu rata de promovare de 100% la examenele Cambridge (2016-2023). 

 

2(2)

     CENTRU PREMIAT   

   Suntem centru premiat în cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards

3(2)

GARANTIE UNICA

Returnam taxa de examen daca iti recomandam un examen de limba engleza si nu il promovezi

4

ONLINE / SALA   

Desfasuram programe si cursuri de engleza personalizate, online si in sala de curs

5

DEKRA CERTIFICAT 

Suntem certificați DEKRA TRUSTED FACILITY: spatii sigure pentru sanatatea cursantilor

icons flying colours (1)

FIDELIZARE

Program unic de fidelizare pentru cursantii Flying Colours: reduceri progresive, bonusuri si beneficii

Cambridge YLE - Starters, Movers sau Flyers

Aceste examene de limba engleza sunt deosebit de importante pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani, fiind corespunzatoare claselor 1-4. Examenele Cambridge YLE echivaleaza testul de limba engleza pentru admiterea in clasa a 5-a Intensiv Engleza. Cursurile noastre sunt concepute pentru doua grupe de varsta: clasele 1-2 si clasele 3-4.

In cadrul cursurilor de pregatire pe care le organizam, elevii vor folosi materiale de studiu si suport de curs dezvoltate de National Geographic, Cambridge si Oxford. In plus, pe parcursul sesiunilor de engleza, se va pune accent pe strategiile de abordare a celor 3 probe de examen: Reading & Writing, Listening, Speaking. Iata un exemplu de Speaking test

Cambridge Key (KET) - Cambridge Preliminary (PET) - Admitere

Aceste examene de limba engleza sunt corespunzatoare elevilor cu varsta cuprinsa intre 11 si 14 ani, respectiv clasele 5-8. Examenele Cambridge KET si PET sunt echivalentul testelor de limba engleza pentru admiterea la clasele a 9-a Bilingv Engleza, fiind esentiale pentru elevii cu abilitti lingvistice deosebite. Cursurile noastre sunt concepute pentru doua grupe de varsta: clasele 5-6 si clasele 7-8.Cursurile de pregatire pentru examen pe care le desfasuram sunt bazate pe suport de curs National Geographic, Oxford si Cambridge, iar tehnicile de abordare a probelor de examen sunt in centrul atentiei. Astfel, elevii vor reusi sa dezvolte cele 4 abilitati necesare in invatarea limbii engleze: vorbire, ascultare, citire si scriere.

Cambridge FCE si CAE - Bacalaureat

Aceste examene de limba engleza sunt potrivite elevilor de liceu, astfel incat adolescentii cu varsta cuprinsa intre 15 si 18 ani vor putea participa la sesiunile de pregatire dezvoltate de centrul Flying Colours. Grupele sunt alcatuite din
elevi de clasele 9-10 sau din elevi de clasele 11-12. 

Examenele de limb engleza FCE si CAE sunt echivalentul probei de limba engleza de la Bacalaureat. Tocmai de aceea, cursantii vor invata cum sa abordeze cele 4 probe: Reading & Use of English, Writing, Listening si Speaking. Iata exemple de Speaking test pentru FCE si CAE!

Ofera bucurie! Ofera cadouri perfecte!

Esti o mamica preocupata de educatie, o bunica iubitoare sau o matusa perfectionista? Esti un tatic topit dupa copii, un bunic ingaduitor sau un unchi haios? Sau esti pur si simplu un bun prieten?
Acum poti sa oferi cadouri personalizate sub forma cursurilor de limba engleza si a training-urilor pentru copii, adolescenti si adulti. Valoarea o stabilesti chiar tu, in functie de eveniment (Craciun, Paste, zi onomastica etc.) si bugetul pe care vrei sa il aloci.