fbpx

Cursuri engleza online pentru copii

Engleza este limba viitorului, intrucat tehnologia, turismul, divertismentul si socializarea online se bazeaza pe termeni din aceasta limba.

100
100% rata promovabilitate examene
10
cursanti per grupa
13
ani experienta Flying Colours
22
ani experienta educatie

Cunostintele de limba engleza sunt deosebit de importante in ziua de azi, motiv pentru care un curs de engleza pentru copii este unul dintre cele mai bune “cadouri” pe care il poti face viitorului adult pe care il modelezi.

Centrul Flying Colours pune la dispozitie o serie de cursuri engleza online copii dezvoltate conform celor mai eficiente si moderne principii de invatare, astfel incat copiii de toate varstele vor putea deprinde cunostintele necesare in ritmul lor, intr-un mediu ideal de invatare.

Engleza copii
clasele I-IV
(7–10 ani)

Engleza copii
clasele V-VIII
(11–14 ani)

slider intern prim site fly 1170_550 (2) (1)

RATA PROMOVARE

Centru cu rata de promovare de 100% la examenele Cambridge (2016-2023). 

 

     CENTRU PREMIAT   

   Suntem centru premiat în cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards

GARANTiIE UNICA

Returnam taxa de examen daca iti recomandam un examen de limba engleza si nu il promovezi

ONLINE / SALA   

Desfasuram programe si cursuri de engleza personalizate, online si in sala de curs

DEKRA CERTIFICAT 

Suntem certificați DEKRA TRUSTED FACILITY: spatii sigure pentru sanatatea cursantilor

Avantajele cursurilor de engleza online pentru copii

In primul rand, cursurile online permit fiecarui participant sa isi insuseasca notiunile importante fara a fi necesara deplasarea in colectivitate. Avand in vedere situatia din acest moment, protejarea sanatatii micutului tau trebuie sa fie prioritatea nr. 1 in lista ta. Cu ajutorul diverselor cursuri engleza online copii realizate de profesorii Flying Colours, micutii pot invata engleza fara a mai fi necesara o expunere suplimentara la conditii care pot pune in pericol sanatatea.

Cursurile de engleza online pentru copii pe care le dezvoltam se bazeaza pe puterea imaginilor pentru a transmite informatiile importante, asadar micutii vor percepe fiecare sesiune ca pe o distractie online impreuna cu prietenii. Informatia este structurata clar, iar exercitiile practice vor oferi posibilitatea colaborarii copiilor pentru a atinge obiectivele fiecarui curs.


Diversele cursuri engleza online copii organizate de centrul Flying Colours nu vor sedimenta numai cunostinte lingvistice, ci si notiuni de cultura generala si cunostinte tehnice. Platforma pe care o folosim in desfasurarea acestor cursuri este proiectata si structurata atat pentru a oferi eficienta, cat si pentru a ajuta micutii sa paseasca cu dreptul intr-o noua dimensiune a comunicarii: spatiul online. 

Astfel, fiecare copil va deprinde atat regulile comunicarii online, cat si cele mai bune tehnici si metode prin care poate transmite un mesaj grupului de persoane cu care interactioneaza.

Avantajele pentru parinti

Din moment ce cursurile de engleza online pentru juniori nu necesita deplasare, parintii vor putea folosi acel timp in mod util, fara a mai fi necesar transportul micutului pana la centul de engleza si inapoi acasa. Astfel, vei face economie de timp si bani, pastrand beneficiile pe care le are copilul tau.

Pe langa faptul ca juniorul tau isi va insusi cunostinte aprofundate de limba engleza, el va parcurge si o pregatire pentru examenele Cambridge. Aceste examene recunoscute la nivel international vor reprezenta un punct in plus in orice situatie, indiferent daca vrei sa il inscrii la o institutie de invatamant “cu blazon” sau doresti sa ii asiguri un avantaj in cadrul interviurilor pentru obtinerea job-ului dorit.

Prin intermediul cursurilor de engleza online pentru copii, juniorii vor reusi sa isi dezvolte autodisciplina. Sesiunile de curs presupun ca fiecare copil sa se organizeze singur, sub indrumarea profesorului. Astfel, rabdarea, automotivarea si perseverenta sunt calitati pe care cursantii de orice varsta le vor dezvolta cu ajutorul diverselor cursuri engleza online copii organizate de scoala Flying Colours

Ofera bucurie! Ofera cadouri perfecte!

Esti o mamica preocupata de educatie, o bunica iubitoare sau o matusa perfectionista? Esti un tatic topit dupa copii, un bunic ingaduitor sau un unchi haios? Sau esti pur si simplu un bun prieten?
Acum poti sa oferi cadouri personalizate sub forma cursurilor de limba engleza si a training-urilor pentru copii, adolescenti si adulti. Valoarea o stabilesti chiar tu, in functie de eveniment (Craciun, Paste, zi onomastica etc.) si bugetul pe care vrei sa il aloci.