Cursuri engleza pentru copii

Accentul nativ si fluenta in exprimare se obtin mult mai usor daca expunem copiii la limba engleza de la varste cat mai mici.

Oferim cursuri engleza pentru copii de toate varstele, incepand chiar de la 4 ani. La cursuri, acestia isi insusesc mai mult decat notiuni de baza ale limbii engleze – ii incurajam sa gandeasca creativ, sa isi exprime personalitatea.

Atunci, lumea le va fi deschisa si vor cunoaste succesul!

Copiii vin la Flying Colours pentru a invata limba engleza intr-un mod cat mai relaxat, distractiv, modern si eficient. Formam grupe din maxim 8-10 cursanti; suficient de putini incat sa fie timp pentru toti, suficient de multi incat sa desfasuram cursuri engleza copii interactive si distractive. Evaluam gratuit nivelul de limba engleza, oferim feedback in mod constant si asiguram English Zone Only

Te asteptam la o Lectie Demo la Centrul Flying Colours din Bucuresti, sector 2, zona Universitate!

Engleza copii prescolari

Invatarea limbii engleze de cand esti copil aduce avantaje pe termen lung: accent nativ, fluenta in exprimare,
baza solida de cunostinte.

Engleza copii clasele I-IV

Copiii invata engleza generala, dar sunt pregatiti si pentru promovarea cu brio a examenelor de engleza Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers).

Engleza copii clasele V-VIII

Copiii sunt pregatiti pentru promovarea cu succes a examenelor de engleza Cambridge KET si PET (care echivaleaza si admiterea la clasa a 9-a bilingv).

Pregateste-ti copilul pentru succes cu ajutorul celor mai moderne si distractive cursuri de engleza pentru copii! Ajuta-l sa-si insuseasca un skill de baza al viitorului, intrucat limba engleza ofera cei mai noi termeni din majoritatea domeniilor sociale si profesionale.

De ce sa alegi cursurile moderne de engleza pentru copii concepute de profesorii Flying Colours?

In prezent, limba engleza nu numai ca este necesara, dar este si obligatorie pentru a putea reusi cu adevarat atat in plan personal, cat si profesional. Prin inscrierea copilului la un curs de engleza bazat pe metode moderne de invatare, vei reusi sa adaugi o fundatie puternica de cunostinte care sa il ajute pe parcursul vietii adulte. Fiindca aceasta limba este vorbita in majoritatea teritoriilor de pe mapamond, cursurile de engleza Flying Colours vor crea primul punct comun al copilului tau cu lumea intreaga.

Fie ca este vorba de turism, stiinta, tehnologie sau divertisment, limba engleza ofera toti termenii de interes si de actualitate. Astfel, cursurile de engleza pentru copii aduc beneficii care nu pot fi rezumate intr-o singura descriere. De la intelegerea functionarii noilor dispozitive pana la obtinerea posturilor importante in cadrul companiilor multinationale, totul este posibil atunci cand cunosti limba engleza la un nivel bun.

Tocmai de aceea, tot mai multi copii invata engleza in cadrul scolii Flying Colours in fiecare an! In plus, una dintre cele mai puternice motivatii pe care le avem vine din satisfactia cursantilor, asadar ne straduim permanent sa asiguram un proces de invatare distractiv, performant si modern.

Untitled design

RATA PROMOVARE

Centru cu rata de promovare de 100% la examenele Cambridge (2016-2023). 

 

2(2)

     CENTRU PREMIAT   

   Suntem centru premiat în cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards

3(2)

GARANTIE UNICA

Returnam taxa de examen daca iti recomandam un examen de limba engleza si nu il promovezi

4

ONLINE / SALA   

Desfasuram programe si cursuri de engleza personalizate, online si in sala de curs

5

DEKRA CERTIFICAT 

Suntem certificați DEKRA TRUSTED FACILITY: spatii sigure pentru sanatatea cursantilor

icons flying colours (1)

FIDELIZARE

Program unic de fidelizare pentru cursantii Flying Colours: reduceri progresive, bonusuri si beneficii

Ofera bucurie! Ofera cadouri perfecte!

Esti o mamica preocupata de educatie, o bunica iubitoare sau o matusa perfectionista? Esti un tatic topit dupa copii, un bunic ingaduitor sau un unchi haios? Sau esti pur si simplu un bun prieten?
Acum poti sa oferi cadouri personalizate sub forma cursurilor de limba engleza si a training-urilor pentru copii, adolescenti si adulti. Valoarea o stabilesti chiar tu, in functie de eveniment (Craciun, Paste, zi onomastica etc.) si bugetul pe care vrei sa il aloci.