fbpx

Cursuri engleza online

Indiferent de varsta si indiferent de obiective, cursurile online de limba engleza te pot ajuta sa primesti mai mult de la viata.

Engleza online
prescolari
(4-6 ani)

Engleza online copii
clasele I-IV
(7–10 ani)

Engleza online copii
clasele V-VIII
(11–14 ani)

Engleza online
adolescenti
(15-18 ani)

Engleza online
adulti
(19+ ani)

“Anticipam ca online-ul este viitorul, asadar prezentul este contextul perfect in care ne putem adapta modului in care va arata lumea de maine.”

Echipa Flying Colours

100
100% rata promovabilitate examene
10
cursanti per grupa
13
ani experienta Flying Colours
22
ani experienta educatie

De ce sa alegi un curs online engleza Flying Colours?

Cum sustinem experienta autentica a limbii engleze?

La Flying Colours credem ca un profesor memorabil nu preda engleza, ci isi ajuta cursantii sa invete aceasta limba. Misiunea noastra este sa oferim cel mai potrivit mediu pentru invatarea limbii engleze. Chiar si in cadrul sesiunilor de cursuri engleza online, suntem dedicati sustinerii cursantilor nostri (copii sau adulti, incepatori sau cu nivel avansat) in demersul catre engleza ca un life skill.

Cursurile online de limba engleza sunt concepute si desfasurate pe baza experientei pe care am acumulat-o de-a lungul celor peste 12 ani de lucru cu copiii, tinerii si adultii din cadrul Flying Colours.

Untitled design

RATA PROMOVARE

Centru cu rata de promovare de 100% la examenele Cambridge (2016-2023). 

 

2(2)

     CENTRU PREMIAT   

   Suntem centru premiat în cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards

3(2)

GARANTIE UNICA

Returnam taxa de examen daca iti recomandam un examen de limba engleza si nu il promovezi

4

ONLINE / SALA   

Desfasuram programe si cursuri de engleza personalizate, online si in sala de curs

5

DEKRA CERTIFICAT 

Suntem certificați DEKRA TRUSTED FACILITY: spatii sigure pentru sanatatea cursantilor

icons flying colours (1)

FIDELIZARE

Program unic de fidelizare pentru cursantii Flying Colours: reduceri progresive, bonusuri si beneficii

Fiecare curs de engleza online mentine aceleasi standarde de calitate ca si orele desfasurate in cadrul salilor noastre, modul de comunicare fiind exclusiv in limba engleza, modalitatea cea mai eficienta de invatare a limbii engleze intr-un mod autentic, conform teoriilor de specialitate.

Modul de participare la cursurile online de engleza este facil si prietenos, pentru ca se realizeaza direct din site-ul nostru, unde am integrat si platforma online dedicata acestui scop. Platforma online Zoom include optiuni multiple utile, este interactiva si potrivita pentru sustinerea cursurilor de engleza online.

Grupele de maximum 10 cursanti reprezinta un avantaj major, intrucat ofera cadrul ideal de a sustine cursuri personalizate si interactive.

Evaluarea si feedback-ul nostru catre cursanti / parintii cursantilor sunt continue.

English is a life skill

In conditiile societatii si mediului profesional de astazi, engleza este mai mult decat o limba pe care o poti cunoaste – este un skill pe care te poti baza in diferite situatii importante. Astfel, divertismentul si tehnologia sunt definite de termeni din engleza, iar comunicarea in cadrul companiilor multinationale este posibila multumita vorbitorilor de limba engleza.

In plus, vei putea sa intelegi si sa mentii controlul asupra notiunilor de actualitate din toate domeniile sociale si profesionale. Invata engleza online prin intermediul cursurilor Flying Colours pentru a-ti mari potentialul in toate aspectele vietii!

Motive pentru care sa alegi un curs de engleza online

In prezent, majoritatea activitatilor personale si profesionale sunt desfasurate in spatiul online sau cu ajutorul acestuia, iar tehnologia mobila si accesul la internet se dezvolta intr-un ritm extrem de rapid.

Globalizarea duce si la uniformizarea limbajului, iar limba engleza pare a fi marele castigator.

Astfel, fiecare curs online de engleza desfasurat in cadrul centrului de educatie Flying Colours nu va cuprinde numai notiuni teoretice, ci si detalii practice care se pot aplica inca de la momentul deprinderii lor.

Ofera bucurie! Ofera cadouri perfecte!

Esti o mamica preocupata de educatie, o bunica iubitoare sau o matusa perfectionista? Esti un tatic topit dupa copii, un bunic ingaduitor sau un unchi haios? Sau esti pur si simplu un bun prieten?
Acum poti sa oferi cadouri personalizate sub forma cursurilor de limba engleza si a training-urilor pentru copii, adolescenti si adulti. Valoarea o stabilesti chiar tu, in functie de eveniment (Craciun, Paste, zi onomastica etc.) si bugetul pe care vrei sa il aloci.