fbpx

La Flying Colours am intalnit profesori extraordinari, o atmosfera prietenoasa, seriozitate, dar si flexibilitate la nevoile copilului. Profesionalism. Un inceput minunat pentru un copil de 4 ani, care timp de un an a asteptat cu bucurie si nerabdare intalnirile cu Teacher Cristina. Multumim, Flying Colours!

 Alina B. | 4 ani 

Copiii mei de 5 si 8 ani merg de un an la cursurile de engleza  de la Flying Colours, in grupe diferite. Profesori cu experienta, dotari adecvate, evaluari periodice. Multumesc, Flying Colours!

Sasha | 5 ani si 8 ani

Sunt la cursurile limba engleza unde o am profesoara pe domnisoara Andreea. Voi continua, cu siguranta, sa mai vin fiindca mi-a placut atmosfera in care am invatat lucruri pe care nu le stiam.

Fabian | 7 ani

A fost foarte frumos, am învățat lucruri noi, importante și frumoase. Mi-am făcut doua prietene foarte bune – Alexia si Ioana.

Ana | 9 ani

Doamna mea profesoară a fost Andreea. Cursul de vara a fost amuzant si am invatat multe lucruri noi. Vreau sa mai vin aici. Mi-a placut mult.

Teodora | 7 ani  

Un centru extraordinar de excelenta in predarea limbii engleze cu un colectiv minunat, cu profesori dedicati si apropiati copiilor. 

Matei | 8 ani 

Mie îmi place pentru ca invatam jucandu-ne. Facem povești haioase si cantece. Ma ajuta aceste cursuri si invatat mai multa engleza.

Sonia | 10 ani  

Mulțumesc celor implicati in Flying Colours pentru rezultatele remarcabile obtinute de catre copii la examenele Cambridge!!!! Felicitari tuturor!!! 

Rares | 10 ani

Cursurile sunt interactive, comunicarea este exclusiv in limba engleza. Profesorii sunt foarte bine pregatiti si reusesc sa faca cursurile atractive si eficiente in invatarea limbii engleze. In acelasi timp, nu numai ca invata limba engleza ci invata si lucruri interesante in aceasta limba, si aici ma refer la cursurile de vara care au avut teme variate si captivante. Recomand cu incredere Centrul Flying Colours.

Tania D.

Sunt foarte multumita de evolutia copiilor mei si recomand cu drag Flying Colours.

Bogdan | 14 ani 

Suntem foarte multumiti de cursurile de engleza din cadrul Flying Colours, de profesionalismul de care dau dovada precum si de rezultatele excelente pe care le avem. In fiecare an, revenim intrucat toti profesorii sunt dedicati iar cursantii sunt tratati egal. Grupurile de copii sunt organizate atent, in functie de gradul de cunostinte. Recomand tuturor celor interesati acest centru de engleza pentru ca eforturile tuturor primesc ca recompensă, rezultate pe masura!

Yanis | 11 ani  

Bună ziua! Ana Maria, fiica mea, asteapta cu atata nerabdare cursurile voastre, incat lunea aceasta s-a trezit de la ora 7 pentru a se pregati pentru intalnirea cu Teacher Ramona!

Baciu A. 

Buna! Eva este foarte incantata si asteapta cu nerabdare sa participe la cursuri!

Popescu

Flying Colours ofera exact experienta pe care orice parinte si-o doreste de la un centru de excelenta in predarea unei limbi straine: testare cunostinte pentru incadrare pe nivel, grupe dimensionate pentru invatare accelerata dar si interrelationare si, foarte important, predare exclusiv in engleza. Pentru copil, lectiile sunt un prilej de imbogatire a culturii generale, presarate cu jocuri, amuzament si obisnuitul ” How are you feeling today?” care ii provoaca pe copii sa isi identifice sentimentele si sa gasească noi si noi cuvinte pentru a exprima ce simt. Teachers sunt excelent pregatiti, cu o metoda de predare care da rezultate si cu o atitudine prietenoasă fata de copil. Multumim, noi după primii doi ani de colaborare, vom continua pana luam toate certificatele Camdridge si suntem convinsi ca am ales partenerul perfect pentru acest drum!

Sandra | 11 ani 

Am colaborat cu echipa Flying Colours aproximativ un an, timp necesar pregatirii examenului CAE. Comunicarea a fost mereu eficienta, profesorii sunt dedicati, implicati si incearca sa se apropie cat mai mult de cursanti, materialele alese sunt potrivite, asigurand o bună intelegere a tuturor notiunilor. Pregătirea pentru CAE a fost constanta, temele reusind sa acopere toate partile examenului, iar atunci c\nd am avut neclaritati am primit intotdeauna explicatii si alte recomandari, astfel incat nota finala sa fie cat mai mare. Pentru mine a fost o experienta cat se poate de placuta.”

 Sara R. | 18 ani

Am ajuns la acest curs printr-un flyer si pot spune ca acel flyer a fost inceputul unui nou hobby: engleza.

Diana | 16 ani  

Un centru extraordinar de excelenta in predarea limbii engleze cu un colectiv minunat, cu profesori dedicați și apropiati copiilor.

Razvan M.  

Centrul acesta a oferit niste moduri de invatare impecabile, pe placul tuturor. Fiecare student a fost tratat in mod egal si ajutat la orice moment. Centrul Flying Colours m-a ajutat pe mine si pe colegii mei sa trecem cu brio peste examenul Cambridge si a fost cu noi la fiecare pas. Staff-ul sunt niste oameni foarte prietenosi, sociabili, iar atmosfera este una calda si primitoare. Multumesc pentru momentele minunate de aici.

  Diana | 17 ani 

Am invatat aici intr-un an cat nu am invatat in 10 ani. Sunt de-a dreptul recunoscatoare pentru dedicatia profesorilor si profesionalismul lor cu care au abordat lucrurile. Dar in acelasi timp am simțit iubirea unei familii❤️

 Ana Maria | 17 ani 

Metode de predare interactive, profesori dedicati, fetita mea merge de placere si cu mare nerabdare de fiecare data !!! Primesc informari si evaluari frecvente despre activitatea si randamentul copilului! Sunt super multumita si incantata ca am ales acest loc pentru ca fiica mea sa invete limba engleză la un nivel avansat. Drept dovada a profesionalismului scolii stau rezultatele examinarilor Cambridge, punctaj maxim obtinut de fiica mea !! Mii de mulțumiri prof. Glodeanu Madalina !!!

Marilena A. | 17 ani

Cursurile IELTS cu profesoara Laura m-au ajutat sa avansez foarte mult intr-un timp extrem de scurt, ajutandu-ma sa am cunostintele necesare pentru promovarea examenului IELTS. Acum plec in Anglia, la facultate.

Elena | 18 ani

Am doar cuvinte frumoase despre Flying Colours. Am gasit, intr-adevar, atmosfera prietenoasa, cursuri la care am mers cu placere, unde se vorbeste exclusiv in engleza, lucru care m-a ajutat sa-mi imbunatatesc engleza mai repede decat credeam ca pot. Prietenii pe care i-am recomandat la randul meu au fost la fel de mutumiti. Succes, Flying Colours!

Marian N.| | Cursant adult

La Flying Colours am fost intampinata de o atmosfera prietenosa si profesori bine pregatiti. Oricine poate invata engleza aici.

Adelina D. | 40 ani 

Un centru de limbi straine exceptional, unde rezultatele obtinute de copii la examenele Cambridge sunt adevarata carte de vizita a acestui centru, profesori dedicati si foarte iubiti de copii. Sa o țineti tot asa!

Narcis Cursant adult

Am un job intr-o companie multinationala care necesita cunoasterea la nivel avansat a limbii engleze. Acest fapt m-a determinat sa urmez cursurile de limba engleza, oferite de Flying Colours. Aveam un nivel putin peste incepatori si in cateva luni de frecventare cursuri pot spune ca nu mai am emotii atunci cand conversez cu colegii mei straini :). thank you, Flying Colours! 🙂

 Andreea C.|| Cursant adult

Cursurile pentru adulti sunt foarte active si bazate de foarte multa conversatie. De fiecare data invat ceva nou. Mi-am imbunatatit foarte mult cunostintele de limba engleza.

Diana | Cursant adult

Pasiunea are un nou nume: Flying Colours! Aici intalnesti profesionisti cu suflet, cu daruire si intotdeauna cu zambetul pe chip. Felicitari!

Daniela A.| Cursant adult

Atunci cand cei trei copii ai mei ating cel mai bun nivel de limba engleza, cu rezultate excelente la scoală si la examene, cand vorbesc cu foarte mult drag de fiecare teacher in parte si despre prietenii pe care si-i i-au facut in grupa, stiu ca am ales bine Flying Colours. Le multumesc pentru dedicarea si profesionalismul cu care i-au facut pe copii sa indrageasca limba engleza si sa o invete cu usurinta.

Ana Maria  

Cursurile sunt interactive, comunicarea este exclusiv in limba engleza. Profesorii sunt foarte bine pregatiti si reusesc sa faca cursurile atractive si eficiente in invatarea limbii engleze. In acelasi timp, nu numai ca invata limba engleza ci invata si lucruri interesante in aceasta limba, si aici ma refer la cursurile de vara care au avut teme variate si captivante. Recomand cu incredere Centrul Flying Colours.

Tatiana D.

Eu abia astept sa particip la clasa de Business! Am avut ceva emotii la inceputul primei sedinte, dar au trecut repede, o data ce m-am obisnuit. Plus ca Laura ne-a ajutat foarte mult, a stiut cum sa faca sa vorbim fiecare si sa nu ne suprapunem. Mi se pare ca era nevoie si de asa ceva, deoarece, de cele mai multe ori, conversatiile in cadrul job-ului, au loc online. Multumesc pentru tot!

Oana P | Cursant adult

Atat Rianna, cat si Rares au participat cu interes si au fost incantati de noul “format online” al cursurilor de engleza. Au fost fericiti sa se reintalneasca, fie si on-line, cu colegii si cu Teacher. Va multumim si apreciem eforturile pe care le faceti!

Roxana R.

Buna ziua, noi ne am adaptat foarte bine. Si sunt singurele cursuri online bine pregătite…la cele de la scoală e putin haos. Mulțumim!

Ioana M.

Va multumim mult! Calin si Ilinca sunt incantati, iar cursurile se desfasoara foarte bine!

Ungureanu