fbpx
22
ani experienta educatie
13
ani flying colours
60
Training-uri si Cursuri
220000
ore engleza predate

Va este cunoscuta intrebarea: “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”
Raspunsul meu a fost dintotdeauna: “Profesoara”. Asa ca tot ce a urmat in viata mea a fost construit in jurul acestui raspuns.”

Mirela Ursu, Fondator Flying Colours

Vin catre voi cu gandurile si faptele mele pentru a afla povestea completa a Flying Colours (companie 100% romaneasca), pentru ca in spatele companiei suntem noi, oamenii. Va este cunoscuta intrebarea: “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” Raspunsul meu a fost dintotdeauna: “Profesoara”. Asa ca tot ce a urmat in viata mea a fost construit in jurul acestui raspuns.

In prezent visul mi s-a implinit – sunt antreprenor si profesor de limba engleză cu peste 20 de ani experienta in educatie, conectata la tot ce este nou prin bursele de specialitate absolvite la Oxford, Strasbourg, Londra si certificată in Resurse Umane, dezvoltarea potentialului uman. Am peste 60 cursuri de specialitate pe educatie si sunt autoare de manuale auxiliare de engleza.

Am pornit proiectul Flying Colours in 2010 cu mult entuziasm si am crescut an de an, datorita rezultatelor excelente, care au dat mereu masura implicarii noastre. Am fondat compania intr-un moment in care sistemul de invatamant romanesc era in criza. La acel moment m-am intrebat ce sta in puterea mea sa fac, adica sa schimb ceva in jurul meu. Acela a fost punctul de inflexiune care m-a provocat.

Sunt mama si sotie. Astfel percep perspective diferite si cred ca limba engleza este un mijloc in dezvoltarea personala a copiilor nostri si a noastra, ca adulti.

Cunoasterea limbii engleze vine la pachet cu o mai buna incredere de sine, dezinvoltura, curaj. Joburile actuale deja implica multa engleza, studiul in strainatate e din ce in ce mai accesibil, calatoriile in afara tarii nu mai sunt un lux, asa ca in lumea de maine engleza pare sa fie nenegociabila.

  • Dupa mai mult de 13 ani de activitate putem spune: avem rata de promovare 100% la examenele Cambridge
  • Suntem Centru de Engleza premiat Cambridge în cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards
  • Peste 6640 cursanti ne recomanda prin increderea acordata
  • La Flying Colours credem ca un profesor memorabil nu preda engleza, ci isi ajuta cursantii sa invete limba engleza
  • Flying Colours este locul unde engleza se invata altfel fata de scoala si unde cursantii “vin de drag”
  • Ramanem dedicati misiunii de a ne sustine cursantii in demersul catre engleza ca un life skill

In acest timp, am realizat totul cu oameni pentru oameni. Am transpus valorile si principiile mele de viata in spiritul acestui business: integritate, dedicare, responsabilitate, profesionalism, atentie la detalii, pasiune pentru profesie, respect pentru oameni si comunitate.

Sunt recunoscatoare tuturor celor care sunt alaturi de mine in acest demers, al excelentei in educatie cu Flying Colours.

Cu cele mai bune ganduri si cu deschidere va invit in Comunitatea Flying Colours