fbpx

 Regulament concurs pagină de facebook “Modern Dads”
organizat on-line de Flying Colours
30.08 – 07.09.2022

 1. Organizatorul este: FLYING COLOURS SRL, J23/3993/2015, cod unic de inregistrare 32004728, cu sediul in comuna 1 Decembrie, str.5, nr.1, parter, jud.Ilfov.
 2. Concursul este public, se desfășoară pe pagina de Facebook Modern Dads și este destinat copiilor cu vârstă între 11-14 ani. Acesta se desfășoară ȋntr-o singură sesiune de ȋnscrieri, în perioada 30.08 – 07 Septembrie 2022. Înscrierea prin comentariu la postarea de concurs se realizează de către părinții sau tutorii legali ai copiilor, cu domiciliul în România.
 3. Se vor lua în calcul mai multe înscrieri de pe fiecare cont, dacă se respectă regulile de concursului. Comentariul postat trebuie să nu fie șters până la finalizarea concursului (pentru a permite extragerea) și nici ulterior, pentru o perioadă de 1 lună.
 4. Prin intrarea în această competiție cu un comentariu la postarea dedicată, un participant indică acordul său cu privire la acest regulament cu toți termenii și condițiile de participare.
 5. Detaliile complete despre concurs și regulament sunt afișate pe website-ul flyingcolours.ro.
 6. Data de start a concursului este 30 August 2022, ora 10.00. Dată limită pentru înscriere va fi 7 Septembrie, ora 16.59. După această dată, nu vor fi admise alte înscrieri la actualul concurs.
 7. Câștigătorul va fi desemnat la finalizarea înscrierilor – în ziua de 7 Septembrie 2022, ora 17.00, în cadrul unei postari pe Facebook, în comentarii la postarea de concurs. Premiem cel mai special și frumos răspuns, iar premiul este un curs de limba engleză online, pentru nivel KET/PET (), pe durata a 4 luni – septembrie – decembrie 2022;

 8. Extragerea se desfășoară sub prevederile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a modifica perioada concursului pe perioada derulării acestuia, dar nu înainte de a anunța publicul;
 9. În vederea revendicării premiului, potențialului câștigător i se va solicită să confirme numele contului de Facebook cu care a comentat la concurs și să poată prezența un act de identitate. Prin participarea la acest concurs, câștigătorul este de acord cu prelucrarea datelor personale (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon) pentru a putea intră în posesia premiului.
 10. În cazul în care după pașii de revendicare și validare Organizatorii constată că nu pot acordă premiul potențialului câștigător, premiul va fi acordat Participantului plasat pe poziția următoare (rezerva).
 11. Câștigătorii vor fi anunțați prin update la postarea de concurs, în data de 7 Septembrie 2022, ora 17.30. În cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat sau nu pretinde premiul în termen de 5 zile de la notificare, ne rezervăm dreptul de a retrage premiul și de a alege alți câștigători înlocuitori.
 12. Câștigătorul este de acord cu utilizarea numelui și a imaginii în orice materiale de publicitate pentru Flying Colours – Centru de limba engleză și Modern Dads, precum și la postarea acestora. Orice date personale referitoare la câștigători sau la orice alt participant vor fi utilizate exclusiv în conformitate cu legislația actuală privind protecția datelor [RO] și nu vor fi divulgate unei terțe părți fără acordul prealabil al participanților.
 13. Participarea la concurs va fi considerată acceptare a acestor termeni și condiții.
 14. Această promoție nu este în niciun fel sponsorizată, aprobată, administrată sau asociată cu Instagram, Facebook, Twitter sau orice altă rețea socială.
 15. Promotorul își rezervă, de asemenea, dreptul de a anula concursul dacă împrejurările apar în afară controlului său. Comentariile înscrise nu pot avea conținut ilegal, defăimător, amenințător, abuziv, obscen, care afectează intimitatea altei persoane, nu respectă drepturile individului sau ȋndeamnă la discriminare rasială, etnică, sexuală sau sunt ofensatoare ȋn orice alt mod. 

************************

Regulament concurs pagină de facebook “Familia Hai Hui”

organizat on-line de Flying Colours

06 – 12.09.2022

 1. Organizatorul este: FLYING COLOURS SRL, J23/3993/2015, cod unic de inregistrare 32004728, cu sediul in comuna 1 Decembrie, str.5, nr.1, parter, jud.Ilfov.
 2. Concursul este public, se desfășoară pe pagina de Facebook Familia Hai Hui și este destinat copiilor cu vârstă între 11-14 ani. Acesta se desfășoară ȋntr-o singură sesiune de ȋnscrieri, în perioada 06 – 12 Septembrie 2022. Înscrierea prin comentariu la postarea de concurs se realizează de către părinții sau tutorii legali ai copiilor, cu domiciliul în România.
 3. Se vor lua în calcul mai multe înscrieri de pe fiecare cont, dacă se respectă regulile de etichetare în comentarii diferite și share.  Comentariul postat trebuie să nu fie șters până la finalizarea concursului (pentru a permite extragerea) și nici ulterior, pentru o perioadă de 1 lună. 
 1. Prin intrarea în această competiție cu un comentariu la postarea dedicată, un participant indică acordul său cu privire la acest regulament cu toți termenii și condițiile de participare.
 1. Detaliile complete despre concurs și regulament sunt afișate pe website-ul flyingcolours.ro.
 1. Data de start a concursului este 06 Septembrie 2022, ora 08.00. Dată limită pentru înscriere va fi 11 Septembrie, ora 23.59. După această dată, nu vor fi admise alte înscrieri la actualul concurs.
 1. Câștigătorul va fi desemnat cu ajutorul commentpicker.comla finalizarea înscrierilor – în ziua de 12 Septembrie 2022, ora 17.00, in cadrul unei postari live pe Facebook.
 1. Extragerea se desfășoară sub prevederile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a modifica perioada concursului pe perioada derulării acestuia, dar nu înainte de a anunța publicul.
 1. În vederea revendicării premiului, potențialului câștigător i se va solicită să confirme numele contului de Facebook cu care a comentat la concurs și să poată prezența un act de identitate. Prin participarea la acest concurs, câștigătorul este de acord cu prelucrarea datelor personale (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon) pentru a putea intră în posesia premiului.
 1. În cazul în care după pașii de revendicare și validare Organizatorii constată că nu pot
  acordă premiul potențialului câștigător, premiul va fi acordat Participantului plasat pe poziția următoare (rezerva).
 1. Câștigătorii vor fi anunțați prin update la postarea de concurs, iar extragerea va fi
  transmisă live pe pagină de Facebook Familia Hai Hui, în data de 12 Septembrie 2022, ora 17.00. În cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat sau nu pretinde premiul în termen de 5 zile de la notificare, ne rezervăm dreptul de a retrage premiul și de a alege alți câștigători înlocuitori.  
 1. Câștigătorul este de acord cu utilizarea numelui și a imaginii în orice materiale de publicitate pentru Flying Colours – Centru de limba engleză și Familia Hai Hui, precum și la postarea acestora. Orice date personale referitoare la câștigători sau la orice alt participant vor fi utilizate exclusiv în conformitate cu legislația actuală privind protecția datelor [RO] și nu vor fi divulgate unei terțe părți fără acordul prealabil al participanților.
 1. Participarea la concurs va fi considerată acceptare a acestor termeni și condiții.
 1. Această promoție nu este în niciun fel sponsorizată, aprobată, administrată sau asociată cu Instagram, Facebook, Twitter sau orice altă rețea socială.
 1. Promotorul își rezervă, de asemenea, dreptul de a anula concursul dacă împrejurările apar în afară controlului său. Comentariile înscrise nu pot avea conținut ilegal, defăimător, amenințător, abuziv, obscen, care afectează intimitatea altei persoane, nu respectă drepturile individului sau ȋndeamnă la discriminare rasială, etnică, sexuală sau sunt ofensatoare ȋn orice alt mo