fbpx

Regulament concurs pagină de Facebook “Blog Laura Frunză”, organizat on-line de Flying Colours

11-18.08.2023

Organizatorul este: FLYING COLOURS SRL, J23/3993/2015, cod unic de inregistrare 32004728, cu sediul in comuna 1 Decembrie, str.5, nr.1, parter, jud.Ilfov.

Premiul concursului consta într-un curs de limba engleză online pentru un copil (KET / PET, în funcție de nivel) pentru lunile Septembrie 2023 – Iunie 2024!

Concursul este public, se desfășoară pe pagina de Facebook Blog Laura Frunza și este destinat copiilor cu vârstă între 11-14 ani. Acesta se desfășoară ȋntr-o singură sesiune de ȋnscrieri, în perioada 11-18 August 2023, ora 16.00. Înscrierea prin comentariu la postarea de concurs se realizează de către părinții sau tutorii legali ai copiilor, cu domiciliul în România.

Comentariul postat trebuie să nu fie șters până la finalizarea concursului (pentru a permite extragerea) și nici ulterior, pentru o perioadă de 1 lună.

Prin intrarea în această competiție cu un comentariu la postarea dedicată, un participant indică acordul său cu privire la acest regulament cu toți termenii și condițiile de participare.

Detaliile complete despre concurs și regulament sunt afișate pe website-ul flyingcolours.ro.

Data de start a concursului este 11 August 2023, ora 20.00. Dată limită pentru înscriere va fi 18 August, ora 16.00. După această dată, nu vor fi admise alte înscrieri la actualul concurs.

Câștigătorul va fi desemnat cu ajutorul commentpicker.com la finalizarea înscrierilor – în ziua de 18 August 2023, ora 20.00 pm, în cadrul unei postari live pe Facebook.

Extragerea se desfășoară sub prevederile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a modifica perioada concursului pe perioada derulării acestuia, dar nu înainte de a anunța publicul.

În vederea revendicării premiului, potențialului câștigător i se va solicita să confirme numele contului de Facebook cu care a comentat la concurs și să poată prezenta un act de identitate. Prin participarea la acest concurs, câștigătorul este de acord cu prelucrarea datelor personale (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon) pentru a putea intră în posesia premiului.

În cazul în care după pașii de revendicare și validare Organizatorii constată că nu pot acorda premiul potențialului câștigător, premiul va fi acordat Participantului plasat pe poziția următoare (rezerva).

Câștigătorii vor fi anunțați printr-un update la postarea de concurs, iar extragerea va fi transmisă live pe pagina de Facebook Blog Laura Frunza, în data de 18 August 2023, ora 20.00. În cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat sau nu pretinde premiul în termen de 5 zile de la notificare, ne rezervăm dreptul de a retrage premiul și de a alege alți câștigători înlocuitori. 

Câștigătorul este de acord cu utilizarea numelui și a imaginii în orice materiale de publicitate pentru Flying Colours – Centru de limba engleză și Blog Laura Frunză, precum și la postarea acestora. Orice date personale referitoare la câștigători sau la orice alt participant vor fi utilizate exclusiv în conformitate cu legislația actuală privind protecția datelor [RO] și nu vor fi divulgate unei terțe părți fără acordul prealabil al participanților.

Participarea la concurs va fi considerată acceptare a acestor termeni și condiții.

Această promoție nu este în niciun fel sponsorizată, aprobată, administrată sau asociată cu Instagram, Facebook, Twitter sau orice altă rețea socială.

Promotorul își rezervă, de asemenea, dreptul de a anula concursul dacă împrejurările apar în afară controlului său. Comentariile înscrise nu pot avea conținut ilegal, defăimător, amenințător, abuziv, obscen, care afectează intimitatea altei persoane, nu respectă drepturile individului sau ȋndeamnă la discriminare rasială, etnică, sexuală sau sunt ofensatoare ȋn orice alt mod.

Regulament concurs pagină de Facebook “Familia Hai Hui”

organizat on-line de Flying Colours

14 – 27.08.2023

 1. Organizatorul este: FLYING COLOURS SRL, J23/3993/2015, cod unic de inregistrare 32004728, cu sediul in comuna 1 Decembrie, str.5, nr.1, parter, jud.Ilfov.
 2. Premiul concursului consta într-un curs de limba engleză online pentru un copil (KET / PET, în funcție de nivel) pentru lunile Septembrie 2023 – Iunie 2024!
 3. Concursul este public, se desfășoară pe pagina de Facebook Familia Hai Hui și este destinat copiilor cu vârstă între 11-14 ani. Acesta se desfășoară ȋntr-o singură sesiune de ȋnscrieri, în perioada 14 – 27 August 2023. Înscrierea prin comentariu la postarea de concurs se realizează de către părinții sau tutorii legali ai copiilor, cu domiciliul în România.
 4. Se vor lua în calcul mai multe înscrieri de pe fiecare cont, dacă se respectă regulile de etichetare în comentarii diferite și share. Comentariul postat trebuie să nu fie șters până la finalizarea concursului (pentru a permite extragerea) și nici ulterior, pentru o perioadă de 1 lună.
 5. Prin intrarea în această competiție cu un comentariu la postarea dedicată, un participant indică acordul său cu privire la acest regulament cu toți termenii și condițiile de participare.
 6. Detaliile complete despre concurs și regulament sunt afișate pe website-ul flyingcolours.ro.
 7. Data de start a concursului este 14 August 2023, ora 08.00. Dată limită pentru înscriere va fi 27 August, ora 23.59. După această dată, nu vor fi admise alte înscrieri la actualul concurs.
 8. Câștigătorul va fi desemnat cu ajutorul comla finalizarea înscrierilor – în ziua de 28 August 2023, ora 16.00 pm, in cadrul unei postari live pe Facebook.
 9. Extragerea se desfășoară sub prevederile prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a modifica perioada concursului pe perioada derulării acestuia, dar nu înainte de a anunța publicul.
 10. În vederea revendicării premiului, potențialului câștigător i se va solicita să confirme numele contului de Facebook cu care a comentat la concurs și să poată prezenta un act de identitate. Prin participarea la acest concurs, câștigătorul este de acord cu prelucrarea datelor personale (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon) pentru a putea intră în posesia premiului.
 11. În cazul în care după pașii de revendicare și validare Organizatorii constată că nu pot
  acordă premiul potențialului câștigător, premiul va fi acordat Participantului plasat pe poziția următoare (rezerva).
 12. Câștigătorii vor fi anunțați prin update la postarea de concurs, iar extragerea va fi
  transmisă live pe pagina de Facebook Familia Hai Hui, în data de 28 August 2023, ora 16.00. În cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat sau nu pretinde premiul în termen de 5 zile de la notificare, ne rezervăm dreptul de a retrage premiul și de a alege alți câștigători înlocuitori.  
 13. Câștigătorul este de acord cu utilizarea numelui și a imaginii în orice materiale de publicitate pentru Flying Colours – Centru de limba engleză și Familia Hai Hui, precum și la postarea acestora. Orice date personale referitoare la câștigători sau la orice alt participant vor fi utilizate exclusiv în conformitate cu legislația actuală privind protecția datelor [RO] și nu vor fi divulgate unei terțe părți fără acordul prealabil al participanților.
 14. Participarea la concurs va fi considerată acceptare a acestor termeni și condiții.
 15. Această promoție nu este în niciun fel sponsorizată, aprobată, administrată sau asociată cu Instagram, Facebook, Twitter sau orice altă rețea socială.
 16. Promotorul își rezervă, de asemenea, dreptul de a anula concursul dacă împrejurările apar în afară controlului său. Comentariile înscrise nu pot avea conținut ilegal, defăimător, amenințător, abuziv, obscen, care afectează intimitatea altei persoane, nu respectă drepturile individului sau ȋndeamnă la discriminare rasială, etnică, sexuală sau sunt ofensatoare ȋn orice alt mod.