fbpx

Suntem flying colours

Centrul de limba engleza unde faci alegerea perfecta pentru excelenta in educatie

13
ANI ACTIVITATE
6640
CURSANTI FLYING COLOURS
220000
ORE CURSURI PREDATE
30
PARTENERIATE COMPANII
Tur virtual realizat de SEE360.ro

“Misiunea noastra este sa oferim cel mai potrivit mediu pentru invatarea limbii engleze.”

Mirela Ursu, Fondator Flying Colours

CINE SUNTEM

Suntem echipa Flying Colours – profesori de limba engleza dedicati, entuziasti, ce intelegem importanta muncii noastre si constientizam impactul pe care il avem si il vom avea peste ani asupra cursantilor nostri.Experienta bogata, profesionalismul, responsabilitatea, participarea constanta la conferinte si seminarii sunt motive intemeiate sa ne mandrim si sa credem in dezvoltarea pe termen lung. Suntem autori de carti de limba engleza si specialisti in metodele cele mai moderne de invatare si de predare a limbilor straine.

MOTIVATIE SI MISIUNE

Copii si adulti, incepatori sau avansati, cei peste 4800 de cursanti carora le-am predat limba engleza au devenit de-a lungul timpului prietenii Flying Colours sau altfel spus, ambasadorii calitatii cursurilor noastre.

Cea mai buna recunoastere a calitatii muncii noastre o reprezinta promovarea 100% pentru toate examenele de limba engleza ale cursantilor din anii academici 2016-2023: Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS. Cursantii nostri ne sunt motivatie si misiune!