fbpx
portrete echipa flying (1)

Daiana Mavlea

Despre mine:

Consumatoare fanatica de literatura, ilustratoare din cand in cand, exploratoare de mituri si povesti populare, iubitoare de pisici, fiica, prietena. Mediul meu natural e printre carti si creioane, asa ca nu am avut de ales decat sa ma fac profesoara. In curs intru de fiecare data cu entuziasm si o minte deschisa, cu rabdare si curiozitate.  Imi gasesc inspiratia in intrebarile tinerilor cu care lucrez si cred cu tarie ca fiecare ora de engleza este pentru ei doar pretextul de a se descoperi pe sine si de a explora lumea, intr-o atmosfera de colaborare, incredere si confort emotional. Consider ca daca pot oferi o experienta placuta la ora, cursantii mei vor iesi in lume cu o atitudine pozitiva fata de invatare si vor continua sa invete toata viata.

Pregatire profesionala:

De 10 ani navighez alaturi de cursantii mei, dupa ce am urmat cursurile Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Engleza-Franceza. Intre timp, am sustinut examenul Teaching Knowledge Test, cu specializarile Young Learners si Content and Language Integrated Learning, iar in 2017 am obtinut certificatul CELTA. In permanenta caut sa raman la curent cu noutatile din domeniu, participand la conferinte, workshopuri si seminarii online.

Sunt alaturi de echipa Flying Colours pentru ca aici am gasit o echipa cu care impartasesc aceleasi valori profesionale, care intampina provocarile cu optimism si perseverenta. Aici am fost primita cu bratele deschise si sprijinita la fiecare pas. Este un spatiu in care atat cursantii cat si trainerii sunt incurajati sa evolueze si sa isi depaseasca limitele.