fbpx
12

Ramona Volvoreanu

Despre mine:

Ma numesc Ramona – Mariela si, intr-un singur cuvant, m-as defini ca artist. Sunt un om comunicativ, creativ si plin de energie. Am ales, totusi, ca arta cantului si a dansului sa ramana undeva in fundalul vietii mele, si sa ma concentrez pe familie, prieteni si profesie. Sunt profesor de engleza si italiana, si, inca de la absolvirea facultatii in 2000, am optat pentru specializarea in tehnici de predare a limbii engleze pe care, de atunci, le-am aprofundat si personalizat.

Pregatire profesionala:

Sunt licentiata in limbi straine din anul 2000, insa de atunci am urmat constant programe de formare ca profesor de engleza in tara si in strainatate (Italia, Malta, Franta, Grecia) pe perioade intre 3 saptamani si 3 ani, iar momentan urmez un program de doctorat.

Am predat cel mai mult la liceu, dar si la facultate, in Franta, insa lucrez cu success si cu adultii pentru engleza de afaceri si conversationala.

Fac parte din echipa Flying Colours pentru ca pentru mine este important sa stiu ca lucrez cu oameni cu aceleasi valori ca ale mele, adica rigurozitate, seriozitate si profesionalism.