portrete echipa flying (1)

Andreea Neacsu

Despre mine:

Mă numesc Andreea Neacsu si sunt profesor de limba engleză si spaniola de peste 10 ani. Cred ca am stiut dintotdeauna ca vreau sa fiu profesor pentru ca mereu mi-au placut copiii si de asemenea sa imi ajut, pe vremea aceea colegii, cu diverse teme si activitati. Mereu am dat dovada de rabdare si creativitate iar acestea, pe langă pasiunea pentru engleza si spaniola, au creat profesorul de azi, Miss Andreea. Ador sa lucrez cu copiii si incerc sa ma molipsesc in fiecare zi cu inocenta, simplitatea si naturaletea lor creand lectii distractive si folositoare.

Pregatire profesionala:

Am absolvit facultatea de Limbi straine cu dubla specializare, engleza si spaniola, in Craiova si Barcelona. Am avut sansa de a studia 1 an cu bursa in Barcelona unde mi-am perfectonat atat engleza si spaniola cat si abilitatile de comunicare si de adaptare la nou. Aceasta experienta nu m-a ajutat doar din punct de vedere profesional dar m-a ajutat de asemenea sa devin omul jovial, creativ si rabdator de azi.

Am venit in echipa Flying Colours pentru ca principiile si valorile echipei (profesionalismul, devotamentul, creativitatea, spiritul de echipa) sunt si valorile dupa care îmi ghidez atat viata profesionala cat si pe cea personala.