fbpx
10

Madalina Glodeanu

Despre mine:

Numele meu este Madalina si ma consider norocoasa cu profesia pe care o am. Bucuria, dorinta pentru joc, curiozitatea si energia reprezinta caracteristici pe care eu si copiii le impartasim la cursuri. Sunt extrem de pasionata de tot ceea ce fac, astfel sunt foarte atenta la stilul si ritmul de invatare al copiilor pentru a-i putea ajuta si motiva sa evolueze constant. Cred cu tarie ca pentru a se dezvolta armonios, copiii au nevoie de un mediu sigur, prietenos si de adulti care sa le asculte cu atentie nevoile si dorintele.

Pregatire Profesionala:

Am absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale, departamentul de Limbi Moderne Aplicate in Economie si Afaceri, care mi-a intarit pasiunea pentru limba engleza. Astfel, iubirea pentru copii si pentru aceasta limba m-au facut sa cercetez mai mult domeniul si sa elaborez lucrari atat despre invatarea, cat si despre predarea limbilor straine.

In plus, in mod constant am participat la cursuri si traininguri pentru profesori de limba engleza, iar in vara 2018 am obtinut certificarea internationala pentru traineri de limba engleza Cambridge CELTA – Budapesta, Teaching for Success: Lessons and Teaching Course; Teaching Very Young Learners.

In 2017 m-am alaturat echipei Flying Colours, o echipa de oameni profesionisti si dedicati, oameni nascuti pentru a activa in acest domeniu.