fbpx
portrete echipa flying (3)

Carmen Mariana Dutescu

Despre mine:

Ma numesc Mariana Carmen Dutescu si m-am alaturat cu bucurie si entuziasm echipei Flying Colours, avand o cariera de 23 de ani ca profesor de limba engleza, 8 ani in sistemul de stat românesc si 15 ani in sistem privat, specializat in curriculum britanic de invatamant / pregatire pentru examenele Cambridge.

In timpul liber sunt pasionata de gastronomie. Uneori ma puteti citi in revistele de specialitate sau ma puteti asculta cand ma laud cu vreun concurs de specialitate castigat. Ador ceainariile si ritualurile ce țin de ceai, muzica veche si filmele alb/negru, iubesc serile cu casa plina de prieteni, ma incanta un cappuccino intr-o zi ploioasa si ma bucur din orice lucru aparent marunt. Sunt mamica unui baietel in vârstă de 8 ani si a unui pisoi pe nume His Royal Fluffiness Sheldon the Great J.

Pregatire profesionala:

Sunt absolventa a Facultatii de Filologie, sectia romana-engleza, am facut studii postuniversitare de Psihologie si, doar aparent fara nicio legatura cu meseria de profesor, sunt asistenta medicala calificata. Din 2008 sunt membru ASMERO (Association for Mentors of English in Romania) ca si English Teaching Mentor. In 2011 am obtinut certificatul TKT Language and Background to Language Learning and Teaching, din partea UNIVERSITY OF CAMBRIDGE  ESOL  EXAMINATIONS, cu  calificativul BAND 4, obtinand, astfel, si o calificare internatională pentru predarea limbii engleze. De-a lungul celor 23 ani la catedra, m-am specializat in predarea la clasele primare si gimnaziale dar si in pregatirea copiilor pentru examenele Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE. Am urmat numeroase cursuri de dezvoltare profesionala in cadrul British Council, Centre for Professional Leaning PRAGUE, EduCare sau Casa Corpului Didactic.