portrete echipa flying

Alexandra Albu

Despre mine:

Eu sunt Anda, mama, fiica, prietena si “ghidul” multor cursanti in descoperirea limbii engleze.

Muzica si limba engleza au jucat mereu un rol important in viata mea. Muzica m-a invatat sa fiu creativa, iar engleza m-a ajutat sa “construiesc poduri” intre culturi, dorinta de cunoastere si nou.

 

Pregatire profesionala:

Pasionata de engleza si comunicare, am absolvit Colegiul National Bilingv “George Cosbuc”, apoi am continuat sa studiez Comunicarea la SNSPA.

Timp de 10 ani am lucrat pentru British Council Romania la organizarea examenelor Cambridge si IELTS. A fost locul in care am inteles cat de importante sunt acestea in viata noastra si cat de mult conteaza pregatirea riguroasa inainte de a le sustine.

Astfel, in 2014, dupa absolvirea unui curs de specializare Cambridge pentru traineri de limba engleza, CELTA, mi-am indeplinit visul de a deveni profesor. De atunci pregatesc copii , adolescenti si adulti, cu si pentru succes, pentru examenele Cambridge si IELTS.

De ce Flying Colours? Pentru ca aici echipa este strans legata, pasionata si dornica de dezvoltare continua. Pentru ca aici punem accent pe modern, actual, interactiv, aplicat si personalizat. Pentru ca aici fiecare in parte conteaza la fel de mult.