fbpx
Untitled design (3)

Alexandra Hobjila

Despre mine:

Motivul principalul pentru care am ales sa devin profesoara este faptul că iubesc sa invat si sa aflu lucruri noi, si imi doresc sa imi impartasesc cunostintele cu cei din jurul meu. Cu atat mai mult, momentele in care imi observ cursantii descoperind lucruri noi, entuziasmandu-se, construind relatii bazate pe incredere, intelegere si sustinere in acest loc plin de magie, energie si creativitate pe care il numim „sala de clasa”, sunt motivele pentru care vin in fiecare zi cu drag in fata lor, gata sa descoperim lucruri noi impreuna. Imi doresc sa cultiv calitati necesare pentru o dezvoltare armonioasa alături de cursanti, cum ar fi comunicarea, gandirea creativa si critica, lucrul in echipa, responsabilitatea si increderea in sine, si sa insuflu dragostea pentru limba engleza prin joc, muzica, arta si miscare.

Pregatire profesionala:

Am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti, departamentul Traducere si Interpretare engleza-germana in vara anului 2021, cultivandu-mi astfel pasiunea pentru limbi straine si pentru felul in care acestea faciliteaza comunicarea intre oameni si culturi diferite, dar am obtinut si certificarea internationala pentru traineri de limba engleza Cambridge CELTA – Budapesta.

In 2019 m-am alaturat echipei British Council in calitate de asistent de profesor, unde am avut ocazia sa lucrez alaturi de studenti cu varste, niveluri si stiluri de invatare diferite, si sa particip la diferite evenimente. Am participat si la organizarea si supravegherea unor examene Cambridge in calitate de invigilator, unde am fost pusa fata in fata cu emotiile care ii coplesesc pe candidati in cadrul provocarilor de acest fel, realizand cat de importanta este pregatirea riguroasa, sustinerea si incurajarea continua a cursantilor pentru a ne asigura ca dispun de tot ce au nevoie pentru a avea succes.

Am decis sa ma alatur echipei Flying Colours deoarece aici am gasit o echipa care isi practica meseria cu drag si profesionalism, gata mereu sa vină atat in ajutorul cursantilor, cat si al profesorilor, orientata catre dezvoltare si cooperare.