4

Mihaela Zâmță

Despre mine:

Sunt mama a doi copii, dar, cu totul, am multi, multi. Nu stiu cati. Copiii nu se numara; copiii se iubesc, se respecta, se pretuiesc, se asculta si se inteleg. Aici, la Flying Colours exact asta facem, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am ales sa ma alatur echipei. Alt motiv este faptul ca simt ca fac parte dintr-o echipa care are ca obiectiv dezvoltarea armonioasa a cursantilor, dar si a noastra, a profesorilor, intrucat colaboram permanent pentru a fi din ce in ce mai buni.

Despre mine, ar mai fi de spus ca imi place sa evadez si o fac cat de des pot – citesc, vad filme si calatoresc. Imi place sa ies cu prietenii, iubesc marea si mi-e adesea dor de munte.

Pregatire profesionala:

In 2004 am absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti, sectia romana-engleza. Tot din 2004, sunt profesor titular in Liceul Teoretic „Decebal”, insa am inceput sa lucrez cu copiii inca din timpul facultatii. In anul 2005 am absolvit programul de Master in Teoria si Practica Editarii (Universitatea Bucuresti). Am participat la numeroase programe de formare si cursuri de perfectionare, ca pofesor de engleza. Am scris cartea Boost your English (pre-intermediate and intermediate grammar and vocabulary) si am tradus literatura pentru copii la editura Corint Junior. La Flying Colours pregatesc cu succes de 5 ani cursanti pentru examenele Cambridge.

Motto-ul meu: „Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.” (Confucius)