fbpx
5

Cristina Petrescu

Despre mine:

Numele meu este Cristina si, cu toate ca a trecut ceva vreme de atunci, imi aduc aminte ca, in copilarie, cel mai bine am invatat pe nestiute prin lecturi interesante, experimente de tot felul, conversatii cu profesori care-si iubeau meseria, discutii cu alti colegi cu diverse pasiuni si… multa joaca. Atunci de ce ar fi altfel orele de limba engleza?

Cred sincer ca fiecare copil este pretios si unic, rolul principal al profesorului fiind sa ajute la formarea unei baze de cunostinte si aptitudini care sa-l faca independent si increzator in propriile forte, capabil sa-si construiasca singur viitorul. Cunoasterea limbii engleze este esentiala in lumea moderna si ma bucur sa fac parte din povestea de viata a copiilor carora le facilitez invatarea ei.

Pregatire profesionala:

Sunt absolventa a Masterului de Traducere a Textului Literar Contemporan – Engleza (Universitatea din Bucuresti) si, in toamna anului 2018, am obtinut certificarea internationala pentru predarea limbii engleze Cambridge CELTA – Budapesta.

De 3+ ani fac parte si din echipa Consiliului Britanic din Bucuresti, unde lucrez ca lider de activitati in cadrul programului de vara.

M-am alaturat cu mult entuziasm echipei Flying Colours pentru ca aici am intalnit oameni calzi si dedicati, cu o pregatire profesionala excelenta, ale caror valori le impartasesc.