fbpx
2

Ramona Mușat

Despre mine:

Numele meu este Ramona, iar placerea de a preda a luat nastere si s-a dezvoltat de-a lungul anilor in care am avut norocul si satisfactia de a fi ghidata si de a lucra cu profesori incantatori, care au stiut cum sa  isi practice meseria cu drag si profesionalism, inspirandu-ma la fiecare pas. Aceeasi atmosfera am regasit-o si la Flying Colours unde am descoperit o echipa de oameni profesionisti care pun pret pe nevoile si dezvoltarea cursantilor, intr-un mediu cald si incurajator, care sa le stimuleze creativitatea si interesul pentru limba engleza.

Pregătire profesională:

Sunt absolventa a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, specializarea Studii Culturale Americane si a modulului psihopedagogic, organizat de Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei. De asemenea, am absolvit Masteratul de Studii Americane din cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Universitatea Bucuresti.

In octombrie 2017 m-am alaturat echipei British Council, devenind asistent de profesor si, ulterior, coordonator de activitati, iar timpul petrecut alaturi de copii, energia, zambetele si intrebarile lor infinite mi-au accentuat dorinta de a-i ajuta sa isi dezvolte abilitatile si sa ajunga unde isi propun.

Prin urmare, m-am alaturat echipei Flying Colours cu scopul de a-i indruma pe cei care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza si sa descopere lucruri noi cu ajutorul unor elemente cheie precum rabdarea, comunicarea si perseverenta.