fbpx
2

Ramona Mușat

Despre mine:

Numele meu este Ramona, iar plăcerea de a preda a luat naștere și s-a dezvoltat de-a lungul anilor în care am avut norocul și satisfacția de a fi ghidată și de a lucra cu profesori încântători, care au știut cum să își practice meseria cu drag și profesionalism, inspirându-mă la fiecare pas.

Aceeași atmosferă am regăsit-o și la Flying Colours unde am descoperit o echipă de oameni profesioniști care pun preț pe nevoile și dezvoltarea cursanților, într-un mediu cald și încurajator, care să le stimuleze creativitatea și interesul pentru limba engleză.

Pregătire profesională:

Sunt absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specializarea Studii Culturale Americane și a modulului psihopedagogic, organizat de Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. De asemenea, am absolvit Masteratul de Studii Americane din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București.

În octombrie 2017 m-am alăturat echipei British Council, devenind asistent de profesor și, ulterior, coordonator de activități, iar timpul petrecut alături de copii, energia, zâmbetele și întrebările lor infinite mi-au accentuat dorința de a-i ajuta să își dezvolte abilitățile și să ajungă unde își propun.

Prin urmare, m-am alăturat echipei Flying Colours cu scopul de a-i îndruma pe cei care doresc să îşi îmbunătățească cunoştințele de limba engleză şi să descopere lucruri noi cu ajutorul unor elemente cheie precum răbdarea, comunicarea şi perseverența.