fbpx
2

Ruxandra Tomita

Despre mine:

Numele meu este Ruxandra si consider ca pasiunea pentru limba engleza si placerea de a lucra cu copii s-au imbinat perfect in rolul de profesor, iar dorinta mea este sa continui sa cresc impreuna cu cei carora le sunt mentor. Pentru mine cele mai importante aspecte in prederea limbii engleze sunt comunicarea, interactiunea intr-un mod cat mai natural, distractiv si intelegerea reciproca. Lucrul cu copiii ma umple de energie pozitiva, iar ingeniozitatea si sinceritatea lor fac din munca mea o adevarata placere.

Pregatire profesionala:

Am absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti, cu specializarea engleza-germana, iar in vara anului 2019 am terminat Masteratul de Studii Americane din cadrul aceleiasi facultati.

Am facut primii pasi in domeniul predarii limbii engleze, atunci cand am devenit asistent de profesor in cadrul British Council, unde am avut ocazia sa lucrez si interactionez cu diferite grupe de copii, precum si sa particip la diferite evenimente educationale.

Am ales sa ma alatur echipei Flying Colours deoarece cred cu tarie ca fundamentele care stau la baza colectivului – pasiunea pentru predat, profesionalismul, perseverenta, cooperarea si comunicarea – se aliniaza perfect cu principiile mele profesionale si personale.