fbpx

Cursuri engleza business - pentru afaceri

Engleza este limba dominanta in mediul de afaceri la nivel global.

13
ani experienta flying colours
220000
ore de predare
6640
CURSANTI FLYING COLOURS
22
ani experienta educatie
“Statisticile releva ca, indiferent de domeniul de activitate, engleza este cel mai des utilizata limba de comunicare.”
Mirela Ursu, Fondator Flying Colours 

Investitia in educatie

In prezent, oamenii sunt cea mai importanta si pretioasa resursa a companiilor, iar investitia in educatia lor, training-urile si workshop-urile oferite cresc retentia de personal si imbunatatesc indicatorii de business. In plus, aduc un sentiment de wellbeing in viata tuturor. Iata cele mai puternice motive pentru a imbunatati nivelul cunostintelor angajatilor si echipelor din compania ta prin intermediul unor cursuri de engleza business!

Flying Colours dezvolta si sustine training-uri si workshop-uri de limba engleza generala si de engleza pentru afaceri construite si adaptate nevoilor specifice fiecarei companii. Cursurile sunt interactive si se desfasoara la sediul companiei, asadar nu va fi necesara organizarea deplasarilor de grup, iar timpul va fi folosit la maximum. Pe baza cunostintelor si metodelor de predare acumulate in peste 12 ani de experienta in acest domeniu, inducem stilul de lucru si invatarea activa, participativa si perfect integrata mediului real in care cursantii lucreaza zi de zi.

Beneficii

In cadrul programelor de cursuri engleza business, accentul este pus pe conversatie, role play, pe invatarea termenilor tehnici si pe imbunatatirea pronuntiei in limba engleza. Acestea sunt doar cateva dintre principalele cerinte ale clientilor nostri de pana acum – cerinte concretizate in cursuri engleza afaceri realizate cu profesionalism si rezultate excelente.Cursurile de limba engleza pentru afaceri au scopul de a ajuta angajatii sa isi:

  • dezvolte vocabularul specific mediului de afaceri si vocabularul specific activitatii (IT, HR, industrie, finante etc.);
  • imbunatateasca pronuntia in limba engleza;
  • reaminteasca si sa consolideze regulile de baza ale gramaticii limbii engleze;
  • exerseze fluenta in limba engleza prin sarcini individuale (discursuri, prezentari business), in pereche si in grup (role-play vanzare, intalnire de afaceri), iar trainerul care monitorizeaza evolutia ofera feedback in timp real.

Cum lucram?

Ne adaptam nevoilor companiei tale!

De exemplu, daca doresti ca departamentul back-office sa isi imbunatateasca abilitatea de a scrie e-mailuri, noi vom structura cursurile de engleza afaceri in concordanta cu obiectivele vizate. Daca doresti ca departamentul call-center sa isi imbunatateasca pronuntia, ne vom concentra pe exercitii de ascultare, de articulare a sunetelor dificile, exercitii de intonatie, de pronuntie a cuvintelor omofone si multe alte aspecte care sa dea rezultate in directia dorita.

Materiale adaptate specificului companiei

Tinand cont de domeniile de activitate ale companiilor care apeleaza la programele noastre de cursuri engleza business, centrul Flying Colours va identifica si va utiliza o varietate de materiale adaptate: manuale, documentatii tehnice, jurnale stiintifice, inregistrari audio si video. Acestea vor avea scopul de a apropia cursantii de vocabularul specific domeniului de activitate si de situatii reale din mediul profesional.

Training-uri si workshop-uri de engleza business marca Flying Colours

De regula, cursurile tradiționale sunt structurate dupa un proces clasic, ca la scoala. Asculti ce spune profesorul, raspunzi la intrebari, efectuezi cateva exercitii practice. Spre deosebire de cursurile clasice, training-urile si workshop-urile Flying Colours implica elemente interactive, distractive si interesante:

  • accentul este pus pe latura practica;
  • asiguram implicarea si includerea activa a fiecarui participant in conversatii prin exercitii individuale si de grup;
  • folosim metode creative si interactive de invatare rapida.

Evaluari preliminare. Monitorizare evolutie si feedback personalizat

Modul nostru de lucru nu include doar predarea unor simple notiuni teoretice de limba engleza, ci porneste cu o evaluare initiala a cunostintelor la nivel gramatical, nivel de scris si fluenta in conversatie. “Placements Tests” si “Need Analysis” sunt doar doua dintre instrumentele care ne vor ajuta sa calibram metodele de predare la nevoile specifice ale cursantilor si companiei.

Pe baza rezultatelor acestei testari si nevoii obiective a companiei, propunem cursuri de limba engleza axate pe domeniul general sau business.

Pe baza rezultatelor acestei testari si nevoii obiective a companiei, propunem cursuri de limba engleza axate pe domeniul general sau business. Impreuna stabilim curricula, structura si datele modulelor cursului / training-ului de engleza pentru afaceri. In timpul si la sfarsitul modulului de curs, fiecare participant va primi feedback si va fi evaluat.

Limba engleza este deja un life skill: este pretutindeni, creeaza oportunitati de dezvoltare si contureaza noi orizonturi, iar noi iti stam alaturi in tot acest demers!

Echipa Flying Colours organizeaza de peste 13 ani cursuri de limba engleza generala si de afaceri. Am sustinut traininguri de limba engleza pentru angajati din domeniul juridic, medical, IT&C, finante-banci, resurse umane.