fbpx

Aici ai cele mai bune cursuri de engleza in Arad!

Learn with us!

12
ANI ACTIVITATE
4860
CURSANTI FLYING COLOURS
200000
ORE CURSURI PREDATE
30
PARTENERIATE COMPANII

Cursurile de engleza in Arad, powered by Flying Colours, se desfasoara interactiv, in grupe de maximum 8-10 cursanti, impartiti pe grupe de varsta (in cazul copiilor), respectiv pe nivel de pregatire/competente (incepatori, intermediari, avansati).


Noul tau job presupune call-uri si task-uri in limba lui Shakespeare? Vrei ca baietelul sau fetita ta sa inceapa sa spuna mult mai mult decat one, two, three? Sau crezi ca fiul ori fiica ta adolescent(a) are nevoie de language skills pentru un viitor mai bun? Indiferent de motivatie, te asteptam la cursurile de engleza in Arad online, sustinute de Flying Colours – Centru Oficial de Pregatire si Pre-testare pentru examenele Cambridge si IELTS. Vrei sa iti cresti stima de sine sau pur si simplu sa fii mai relaxat atunci cand mergi in strainatate si ai chef sa grab a coffee on the go? Bineinteles, si acestea sunt argumente suficient de bune!

Vrei sa iti cresti stima de sine sau pur si simplu sa fii mai relaxat atunci cand mergi in strainatate si ai chef sa grab a coffee on the go? Bineinteles, si acestea sunt argumente suficient de bune!

Avem 15 ani de activitate behind us, timp in care peste 4.860 de cursanti au absolvit studiile noastre, impartiti in peste 530 de grupe separate. In perioada 2017-2020, toti, fara exceptie, au promovat examenele de limba engleza (procentaj 100% la examenele Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS).

In caz ca nu esti sigur unde te situezi, iti oferim posibilitatea sa iti evaluezi nivelul, iar apoi sa te inscrii la cursurile de engleza din Arad potrivite. Este important sa fii sincer cu tine si, pe langa evaluarea pe care ti-o punem noi la dispozitie, sa te autoevaluezi inaintea si pe toata durata cursurilor de engleza desfasurate in Arad, pentru a vedea cu adevarat care este evolutia ta. Good luck, we are waiting for you!