fbpx

Inscrie-te la cursuri engleza Baia Mare interactive!

Learn with us!

12
ANI ACTIVITATE
4860
CURSANTI FLYING COLOURS
200000
ORE CURSURI PREDATE
30
PARTENERIATE COMPANII

Vrei sa urmezi cursuri de engleza in Baia Mare? Oricare ar fi motivul tau, profesional sau personal, Flying Colours este… the perfect choice!


Motivele sunt numeroase: avem o experienta de 15 ani, timp in care 4.860 de cursanti ne-au trecut pragul si au absolvit cu brio; formam grupe de 8-10 cursanti, pentru ca fiecare sa beneficieze de atentia cuvenita, dar orele sa fie totusi interactive; impartim doritorii pe grupe de varsta (copii, adolescenti, adulti) si pe niveluri de pregatire (incepatori, avansati etc); absolventii nostri din perioada 2017-2020 au un grad de promovare 100% la examenele Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE si IELTS!

In ziua de astazi, sa cunosti aceasta limba de circulatie internationala nu mai este o optiune, ci o necesitate, iar cursurile de engleza in Baia Mare fac exact ceea ce iti promit: they teach you well! Recenziile noastre sunt exclusiv pozitive, iar motivul este faptul ca studentii nostri, indiferent de varsta, reusesc sa obtina ceea ce si-au propus: sa stapaneasca mai bine tainele vocabularului britanic, sa capete mai multa incredere in ei atunci cand trebuie sa se exprime in aceasta limba si sa o vorbeasca natural, ca si cand ar fi limba materna!

Numeroase studii arata ca inteligenta si creativitatea copiilor bilingvi sunt superioare celorlalti, iar acesta este un argument suficient de puternic pentru a-ti inscrie fiul sau fiica la cursuri de engleza in Baia Mare de cat mai timpuriu! Iar, daca simti ca nu stapanesti suficient de bine tainele graiului in care se exprima Regina Elisabeta, te asteptam si pe tine – insa la alta grupa!