fbpx

Voucher cursuri de engleza

Un voucher pentru cursuri de engleza poate fi un cadou inspirat pentru oricine, indiferent de varsta.

Fie ca ai un prieten care si-ar dori sa-si imbunatateasca abilitatile de a comunica in aceasta limba, fie ca ai un copil care este interesat si are nevoie de ajutor pentru a invata engleza, acest cadou va fi unul care ii poate schimba viata.

Avantajele cursurilor de engleza online pentru copii

A comunica in limba engleza nu mai este o optiune, ci o necesitate. Indiferent de locul de munca vizat, a cunoaste limba engleza este un plus care face diferenta. Ajuta-ti prietenul sau copilul sa invete sa comunice in a doua cea mai vorbita limba din lume!

De asemenea, poti sa ii oferi copilului tau sau copilului prietenilor un voucher pentru cursuri de engleza care sa-l ajute sa se pregateasca pentru examenele Cambridge. Obtinerea acestui atestat de limba ii va fi utila nu doar pe perioada scolii, atunci cand isi va putea echivala o parte dintre examene, ci si pe tot parcursul vietii.

Din moment ce cursurile de engleza online pentru juniori nu necesita deplasare, parintii vor putea folosi acel timp in mod util, fara a mai fi necesar transportul micutului pana la centul de engleza si inapoi acasa. Astfel, vei face economie de timp si bani, pastrand beneficiile pe care le are copilul tau.

Cadoul cel mai inspirat ce poate defini viitorul

Pe langa faptul ca juniorul tau isi va insusi cunostinte aprofundate de limba engleza, el va parcurge si o pregatire pentru examenele Cambridge. Aceste examene recunoscute la nivel international vor reprezenta un punct in plus in orice situatie, indiferent daca vrei sa il inscrii la o institutie de invatamant “cu blazon” sau doresti sa ii asiguri un avantaj in cadrul interviurilor pentru obtinerea job-ului dorit.

Prin intermediul cursurilor de engleza online pentru copii, juniorii vor reusi sa isi dezvolte autodisciplina. Sesiunile de curs presupun ca fiecare copil sa se organizeze singur, sub indrumarea profesorului. Astfel, rabdarea, automotivarea si perseverenta sunt calitati pe care cursantii de orice varsta le vor dezvolta cu ajutorul diverselor cursuri engleza online copii organizate de scoala Flying Colours

RATA PROMOVARE

Centru cu rata de promovare de 100% la examenele Cambridge (2017-2021). 

 

     CENTRU PREMIAT   

   Suntem centru premiat în cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards

GARANTiIE UNICA

Returnam taxa de examen daca iti recomandam un examen de limba engleza si nu il promovezi

ONLINE / SALA   

Desfasuram programe si cursuri de engleza personalizate, online si in sala de curs

DEKRA CERTIFICAT 

Suntem certificați DEKRA TRUSTED FACILITY: spatii sigure pentru sanatatea cursantilor