fbpx

Cursuri engleza Oradea, cu evaluarea nivelului in prealabil!

Learn with us!

12
ANI ACTIVITATE
4860
CURSANTI FLYING COLOURS
200000
ORE CURSURI PREDATE
30
PARTENERIATE COMPANII

Vrei sa urmezi cursuri de engleza in Oradea? Oricare ar fi motivul tau, profesional sau personal, Flying Colours este… the perfect choice!


Cursurile de engleza din Oradea reprezinta poarta ta de acces catre un job mai bine platit si pozitionat pe scara ierarhica, vacante mai placute si mai sigure in afara granitelor tarii, dar si o incredere in sine mai mare si o parere mai buna despre propria persoana. Toate acestea sunt acum posibile, atat pentru tine, cat si pentru copilul sau adolescentul tau, intrucat venim la tine in oras! Flying Colours are o experienta de peste 15 ani pe piata extrem de competitiva si ceruta a cursurilor de limba engleza, timp in care 4.860 de cursanti au devenit “graduates”.

Cursurile de engleza online in Oradea se vor desfasura in grupe de maximum 8-10 cursanti, astfel incat sa fie interactive, insa fiecare sa se bucure de atentia cuvenita din partea profesorilor. Flying Colours foloseste metode inovatoare de predare, punand accent pe comunicare, performanta, maximizarea rezultatelor si cresterea increderii de sine. Pe langa recunoasterea din partea cursantilor nostri, ne certifica si procentul de promovare 100% la examenele absolventilor din perioada 2017-2020 – IELTS, Cambridge YLE, KET, PET, FCE si CAE

Impartim grupele de participanti la cursurile de engleza in Oradea in functie de varsta (copii, adolescenti, adulti) si de nivelul de pregatire al fiecaruia, astfel incat experienta de invatare sa fie una placuta, dar si competitiva. Limba engleza te va ajuta nu numai in viata de zi cu zi, inclusiv in folosirea calculatorului, ci si in schimbari majore pe care le planifici in viitorul tau. Te asteptam la Flying Colours!