fbpx

Cursuri engleza Satu Mare pentru Cambridge si IELTS!

Learn with us!

12
ANI ACTIVITATE
4860
CURSANTI FLYING COLOURS
200000
ORE CURSURI PREDATE
30
PARTENERIATE COMPANII

Vrei sa urmezi cursuri de engleza in Satu Mare? Oricare ar fi motivul tau, profesional sau personal, Flying Colours este… the perfect choice!


Indiferent de motivul pentru care vrei sa urmezi cursuri de engleza in Satu Mare – ca sa iti cresti stima de sine, sa comunici mai bine cu localnicii in vacante sau sa ai oportunitati mai bune de job – te asteptam cu bratele deschise! Rezerva-ti locul, sau mai bine zis “Book your place”, si hai sa inveti limba lui Shakespeare la nivel de Cambridge sau IELTS! Fiul sau fiica ta adolescenta doreste sa studieze in strainatate si are nevoie de aceste certificari? Sau vrei sa ii oferi copilului tau sanse mai bune de a porni in viata? Solutia sunt aceleasi cursuri de engleza in Satu Mare, personalizate in functie de nivelul de experienta!

La Flying Colours, impartim studentii, fie ca vorbim despre copii, adolescenti sau adulti, in grupe de 8 sau 10 – suficient de putini incat sa fie timp pentru toti, suficient de multi incat sa desfasuram cursuri de engleza in Satu Mare interactive. Folosim metode de predare inovative, punand accent pe comunicare, cresterea stimei de sine, performanta si maximizarea rezultatelor. Iar cea mai buna dovada a calitatii activitatii noastre o reprezinta rezultatele: toti cursantii nostri au promovat, intre 2017 – 2021, examenele Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE si IALTS pe care le-au sustinut.

La Flying Colours, facem mai mult decat sa predam cursuri de engleza in Satu Mare: te ajutam sa iti imbunatatesti parerea despre tine, sansele sa obtii venituri mai mari, prin ocuparea unor posturi mai importante in organigrama, si iti oferim o intreaga experienta autentica, mult diferita de cea obisnuita de la catedra.