fbpx

Cursuri engleza Sinaia – invata cea mai cunoscuta limba din lume!

Learn with us!

12
ANI ACTIVITATE
4860
CURSANTI FLYING COLOURS
200000
ORE CURSURI PREDATE
30
PARTENERIATE COMPANII

Vrei sa urmezi cursuri de engleza in Sinaia? Oricare ar fi motivul tau, profesional sau personal, Flying Colours este… the perfect choice!


Nu da “seen” la cursurile de engleza din Sinaia, ci “join”! Suntem aici sa te invatam atat cuvintele de baza in limba lui Shakespeare, cat si concordanta timpurilor si expresii pe care doar un vorbitor nativ le foloseste! Cei peste 15 ani de activitate Flying Colours ne-au permis nu doar sa formam, la propriu si la figurat, 530 de grupe de cursanti de toate nivelurile de pregatire si de toate varstele, de la copii la adolescenti si de la adolescenti la adulti, ci si sa facem 4.860 de oameni mai fericiti si mai increzatori in propriile lor forte!

Daca ai nevoie de o garantie 100% a calitatii cursurilor de engleza in Sinaia marca Flying Colours, afla ca acesta este procentul de promovare a absolventilor din promotiile 2017-2021, la unele dintre cele mai dificile examene ale acestei limbi: IELTS, Cambridge etc. Impartim cursantii in grupe de cate 8-10, astfel incat sa asiguram interactivitatea, dar si o atentie sporita pentru fiecare dintre ei. Metodele noastre se bazeaza atat pe personalizare, cat si pe comunicare colectiva, cautand in permanenta cea mai buna reteta pentru fiecare dintre cei care ne trec pragul.

Vrei sa ii ghidezi pasii copilului tau catre o directie mai buna in viata? Doresti sa asiguri cele mai bune conditii pentru fiul sau fiica ta adolescenta? Ai hotarat in sfarsit sa tintesti un job mai bine platit, pentru care aceasta limba este “mandatory”? Te asteptam la cursurile de engleza din Sinaia – inscrie-te chiar acum!

I've been using charteroak.org to manage my finances for years and I can honestly say it is the best bank I've ever used. The customer service is always professional and courteous, the online banking portal is user-friendly, intuitive and secure, the mobile app experience is great and their rates are competitive.

Charter Oak FCU is a pleasure to do business with. Their staff are incredibly cooperative and work hard to ensure that all of my individual needs are met. The services they provide are second-to-none and they always make sure that I am completely satisfied before signing off any transaction. I highly recommend them to anyone who wants a reliable financial institution!