fbpx

Cursuri engleza Timisoara pentru Cambridge si IELTS!

Learn with us!

12
ANI ACTIVITATE
4860
CURSANTI FLYING COLOURS
200000
ORE CURSURI PREDATE
30
PARTENERIATE COMPANII
Cursuri engleza Timisoara – acum esti si mai aproape de Occident!

Timisoara este orasul din Romania cel mai apropiat de Occident, iar unul dintre lucrurile cu care banatenii se mandresc cel mai mult este acela ca sunt mai aproape de Viena decat de Bucuresti, cel putin din punctul de vedere al distantei. Daca, insa, vrei sa ajungi mai aproape de Occident si la figurat, nu doar la propriu, adica sa ai o deschidere mai mare catre tarile din Vest, este obligatoriu sa stii limba engleza. It’s never too late to learn, cum ar spune britanicii, asa ca te anuntam ca Flying Colours incepe cursurile de engleza in Timisoara!

Cursurile de limba engleza din Timisoara sunt sansa ta sa obtii un job in strainatate, sa comunici mai eficient cu localnicii din Occident, in timpul concediului, sau pur si simplu sa iti cresti stima de sine si CV-ul. Inscrie-te la cursurile de engleza in Timisoara si te vei alatura celor nu mai putin de 4.860 de cursanti care au absolvit programele noastre, in cei peste 15 ani de activitate. Le spunem Welcome atat adultilor, cat si adolescentilor si copiilor, pe care ii impartim in grupe de varsta si le predam limba engleza pe intelesul lor.

Cursurile de engleza din Timisoara online sunt personalizate, tinand cont de unicitatea si necesitatile fiecarui cursant. Tocmai de aceea, putem oferi notiunile potrivite atat adultilor, cat si copiilor si adolescentilor, indiferent de nivelul de engleza de la care pornesc (incepatori, intermediari etc.). La Flying Colours, Centru Oficial de Pregatire si Pre-testare pentru examenele Cambridge si IELTS, grupele au maximum 8-10 cursanti, iar metodele folosite sunt inovative si interactive, cu accent pe comunicare, eficienta si maximizarea rezultatelor. Intre 2017 si 2021, toti absolventii nostri au promovat examenele de engleza (Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS)!